Urine-Off

Urine-Off

Urine-off is een merk van Bio-Pro Research, Bio-Pro Research is een milieuvriendelijk bedrijf. Ze maken gebruik van volledig recyclebare verpakkingen en ook hun productieproces is milieuvriendelijk. Door gebruik van bio-enzymatische stoffen en het vermijden van chemicaliën zal de eindgebruiker geen 'footprint' achterlaten bij het gebruik van Urine-Off producten.

Producten

Uw hond of kat plast in huis, per ongeluk, maar toch erg vervelend! Er zijn vast veel mensen die deze situatie hebben meegemaakt. Een ongelukje is snel gebeurd, maar die onaangename urinegeuren en -vlekken wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen. De urinegeur verwijderen kunt u doen met de producten van Urine Off. Urine Off Kat en Hond is verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk een spray, tapijtreiniger of een injector. Alle producten van Urine Off kunt u veilig in huis gebruiken!

Urine Off Hond

Speciaal voor urinegeur en urinevlekken van honden heeft Urine off de Urine Off Hond ontwikkeld. Deze spray is erg geschikt voor puppy’s en honden die moeilijk zindelijk worden. De spray elimineert de trigger voor territoriumplassen. De Urine Off Hond is verkrijgbaar in een tapijtreiniger, een injector en een spray.

Urine off

Urine Off Kat

Urine Off Kat is speciaal ontwikkeld om u te helpen de urinegeur en -vlekken van uw kat te verwijderen. Dit product neutraliseert de penetrante geur van kattenurine. Daarnaast bevat het een feromonenblokker en is het geschikt voor plaatsen die al enige tijd geleden bevuild zijn. Wilt u de kattenpis geur verwijderen? Gebruik dan de producten van Urine Off kat!

Speciaal voor knaagdieren en konijnen

Ook voor de urine van konijnen en knaagdieren heeft Urine-off een speciale spray ontwikkeld. Deze spray neutraliseert de geur en verwijdert de urinevlekken. Daarnaast gaat de spray de drang om meer te sproeien tegen.

Urinevlekken opsporen

Om opgedroogde urinevlekken op te sporen, kunt u de Urine Off Urine Finder gebruiken. Dit lampje laat snel zien waar de urineplekken zich bevinden. Daarna kunt u deze vlekken behandelen met de producten van Urine Off!

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten