Virbac

Virbac

Het farmaceutische bedrijf Virbac wordt in 1968 opgericht in het Franse Nice. De naam Virbac is een samentrekking van de woorden virologie (de studie naar virussen) en bacteriologie (bestuderen van bacteriën).

Gezondheidszorg voor uw dier

De producten van Virbac dragen bij aan de gezondheid van uw (huis)dier. Denk hierbij aan een ontwormingspasta, supplementen ter ondersteuning van de huid en hulpmiddelen voor het toedienen van medicijnen. Virbac heeft daarnaast ook shampoos voor verschillende huidsoorten en voeding voor zowel hond als kat.[/p] virbac

Toegewijd

Virbac is erg toegewijd aan de gezondheid van huisdieren. Virbac is al sinds 1968 bezig met het innoveren van hun producten. Daarnaast heeft Virbac verschillende dierenartsen en toegewijde mensen in dienst. Dit zorgt ervoor dat het assortiment van Virbac altijd innovatief is en meegaat met de huidige ontwikkelingen. Virbac is van mening dat deze innovaties noodzakelijk zijn om mee te gaan met huidige ontwikkelingen binnen de dierenvoeding, maar ook op het gebied van efficiency. Hierbij komt ook het gebruiksgemak van een zak voer of ontwormingspasta. Verpakking moeten volgens Virbac ook meegaan met de tijd en steeds gebruiksvriendelijker worden. Denk hierbij aan hersluitbare verpakkingen van gerecyclede materialen. Innovatie op het gebied van efficiency zorgt uiteindelijk weer voor goedkopere prijzen voor de consument.

Waar staat Virbac voor?

  • De nieuwe gezondheidsvoeding is gebaseerd op een lage koolhydraat en een hoge eiwit formulering.
  • De vermindering van zetmeel en koolhydraten en de verhoging van de dierlijke vetten zorgen ervoor dat de voeding terug gaat naar de natuurlijke behoeften van huisdieren, namelijk van een carnivoor.
  • De voeding bevat geen mais, tarwe, gluten, soja, ei of rundvlees en is daardoor laag in allergenen. Voeding met een laag allergeen gehalte is geschikt voor huisdieren met een overgevoeligheid of allergie.
  • De voeding bevat een zeer hoog gehalte dierlijk eiwit. Dit zorgt voor de nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van uw huisdier.
  • Ieder HPM Veterinary product heeft een ander profiel aangepast aan specifieke conditie, gevoeligheden, leeftijd en activiteit van uw huisdier.

Producten

Als u de website van Medpets bekijkt, dan hebben we veel verschillende productsoorten van Virbac in het assortiment. Voeding, snacks, pasta, visolie, spray's, shampoo enzovoort. Alle producten zijn verzorgend van aard en zijn er om de gezondheid van uw dier te bevorderen. Zo heeft Medpets een groot gedeelte gezondheidsvoeding van Virbac op de website staan. Deze voedingslijn heet HPM Veterinary en dit is een nieuwe generatie droogvoer ter vervanging van Vetcomplex. HPM Veterinary probeert het natuurlijke dieet van honden en katten na te bootsen. Dit voer biedt veel gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en de gezondheid ondersteunen bij honden en katten. Een bekende voeding uit deze lijn is de Veterinary HPM Dietetic Cat - Urology. Dit overheerlijke droogvoer is speciaal samengesteld voor katten die gevoelig zijn voor aandoeningen aan de urinewegen. Daarnaast heeft Medpets veel verschillende vloeistoffen van Virbac in het assortiment. Denk hierbij aan de smakelijke aanvuller Megaderm. Dit supplement bevat de essentiële vetzuren, zink en vitaminen die honden en katten nodig hebben.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten