Vissen

Aquariumvissen

Op Medpets.nl kunt u een groot assortiment aan voer en supplementen voor aquariumvissen vinden. De voeding voor aquariumvissen is erg afhankelijk van de vissoorten in het aquarium. De meeste voedingen zijn zo samengesteld dat de vissen met één voeding volledig worden voorzien in hun voedingsbehoeften. De kwaliteit van het water in het aquarium is een belangrijke factor in het welzijn van de vissen. Om het water natuurgetrouw en visvriendelijk te houden is regelmatig onderhoud belangrijk. Er zijn daarom diverse supplementen beschikbaar die bijdragen aan een optimaal leefklimaat door de ongewenste bacteriën in het aquarium te minimaliseren.

Vissenvoer

De voeding van uw aquariumvissen is erg afhankelijk van de vissoorten in het aquarium. De meeste voedingen zijn complete voedingen, waarmee uw vis in één klap alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarbij heeft Medpets ook een aantal voedingssupplementen. Vaak wordt vissenvoer gemaakt in vlok- en granulevariant. Het voordeel van vlokken is dat het in vergelijking met andere voedingen langer op het wateroppervlak blijft drijven. Daarna zullen ze langzaam naar de bodem zakken, waardoor vissen in de middenlaag of op de bodem eenvoudig bij het voer kunnen komen. Granulaat voeding bestaat uit voedzame korrels en dit zijn vaak de complete voedingen. Ook deze soort zal langzaam naar de bodem zakken zodat vissen eenvoudig kunnen eten.

Supplementen

Medpets heeft ook een groot aanbod supplementen voor vissen. Vele factoren in het aquarium hebben invloed op uw aquariumvissen. Om uw aquariumvissen te ondersteunen is het gebruik van supplementen soms nodig. Deze supplementen zijn vaak gespecialiseerd in het verschonen of het schoon houden van het water. Dit is nodig om het water natuurgetrouw en visvriendelijk te houden. Zo gaat u ongewenste bacteriën tegen en dringt u ook algen en slakken in het aquarium terug.

Benodigdheden

Deze categorie bevat allerlei producten die u nodig kan hebben bij het hebben van een vis. Denk hierbij aan zuurstofstenen, luchtpompen en aquariumcleaners. Allemaal producten die kunnen helpen het aquarium leuker te maken of om de levenskwaliteit van vissen te verbeteren.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten