Vogels

Vogels

Medpets.nl beschikt ook over diverse geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor verschillende vogels. Mocht u vragen hebben over de producten of staat het product dat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voeding

Er is een geruime keuze aan gezonde voeding voor vogels. Zo is er keuze uit speciale voeding voor vogels in de rui, vogels met ondergewicht & overgewicht, handgevoerde vogels onder de 6-8 maanden oud en zieke vogels of vogels met speciale behoeftes.

Medicijnen en supplementen

Medpets beschikt over een ruim assortiment aan medicijnen en supplementen voor vogels. De medicijnen en supplementen kunnen dienen ter verlichting, ter voorkoming of ter ondersteuning van uiteenlopende klachten.

Benodigdheden

Onder de categorie dagelijkse benodigdheden voor vogels vindt u producten die uw vogels dagelijks nodig hebben. Daarnaast zijn er ook diverse medische benodigdheden beschikbaar.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten