Accessoires

Handig om te hebben

In ons assortiment hebben wij ook een aantal accessoires die u voor het onderhoud van uw paard en zijn huisvesting kunt gebruiken. Deze accessoires zijn uiteenlopend van verschillende soorten hooizakken en borstels tot aan EHBO kits en vliegenmaskers. Al deze producten dragen bij om uw paard beter te kunnen verzorgen en uiteindelijk een beter leven te geven. Het grootse aanbod in de accessoires categorie liggen bij de halster, hooizak en vliegenmasker productsoorten.

Halsters

Medpets heeft 8 verschillende halsters in het assortiment met elk hun eigen groottes en kleuren. Chetaime Safety-first Halster is een heel uniek halster wat paarden in panieksituaties de kans geeft om te ontsnappen aan de situatie. Denk hierbij aan verstikking, misbruik of diefstal van het paard. Met dit halster zet u de veiligheid van uw paard, pony of veulen op de eerste plaats.

Hooizakken

Een andere grote productsoort in de accessoires categorie is de hooizak. Een hooizak zorgt ervoor dat u uw paard op een gezonde en leuke manier hooi kan voeren. Een hooinet houdt het hooi ook van de grond, waardoor uw paard schoner hooi binnen krijgt. Ook gaat een hooizak de verveling tegen, aangezien ze langer bezig zijn met eten.

Vliegenmaskers

Vliegenmaskers zorgen ervoor dat paarden bescherming krijgen tegen irritante vliegen. Een vliegenmasker combineert bescherming met draagcomfort. Medpets heeft de Bucas Buzz-Off Zebra Vliegenmasker in het assortiment. Dit is een vliegenmasker met een zebra print. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat vliegen zebrastrepen niet prettig vinden en deze daarom mijden. Ook de fijnmazige stof, waar het masker van is gemaakt, zorgt ervoor dat insecten tegengehouden worden.