Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

All Friends Animal House Cleaner

Kies uw product (2 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 13,25
(€ 13,25 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  All Friends Animal House Cleaner

   De All Friends Animal House Cleaner van Chrisal heeft een sterke drievoudige werking voor een optimale hygiëne:
  1. Diepgaande microscopische reiniging tot in de kleinste onzuiverheden van een oppervlak.
  2. Verwijderen en voorkomen van onaangename geuren.
  3. Aanbrengen van een gezonde en veilige microflora op de oppervlakken.

  De verblijfplaats (kooi, kennel, ren, stal) van dieren wordt vaak zeer zwaar belast door onder andere uitwerpselen, voedselresten, strooisel en soms door weersomstandigheden. Hierdoor dreigen deze verblijven zeer snel vuil te worden met geurhinder als gevolg. De schuimreiniger van Chrisal reinigt tot diep in het oppervlak en zorgt voor een zeer doelgerichte verwijdering van vieze geurtjes.

  De All Friends Animal House Cleaner is een sterk geconcentreerde biodegradeerbare schuimreiniger, aangereikt met probiotica, voor alle soorten dierenverblijven. De reiniger heeft een langdurige nawerking via enzymen en probiotica, waardoor het risico op slechte geuren en infecties aanzienlijk verlaagt wordt en er gezorgd wordt voor een gezonde microflora in de omgeving. Aanvullend kan de All Friends Animal House Stabilizer gebruikt worden, om een goed evenwicht in de microflora te garanderen.

  Gebruik

  Schud de All Friends Animal House Cleaner voor gebruik. Verdun 5% van het product met warm water en reinig hiermee de omgeving.

  Bewaaradvies

  Bewaar de All Friends Animal House Cleaner tussen 5 en 40 °C, afgeschermd van direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.
  Het verdund product is maximaal 5 dagen houdbaar. Overschotten kunnen via de afvoer verwijderd worden.

  Samenstelling

  Aniogene oppervlakte actieve stoffen 5% - 15%, niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen < 5%, enzymen < 5%, conserveringsmiddelen: methylisothiazolinone, Bacillus Ferment.

  Principe van probiotische reiniging van de omgeving:

  Een micro-organisme is een organisme dat te klein is om met het blote oog te zien (zoals virussen, bacteriën, schimmels, gisten en algen). Alleen als ze met heel veel zijn kunnen ze zichtbaar worden. De meerderheid van de micro-organismen is goedaardig, nuttig of zelfs noodzakelijk voor mens, dier en milieu (bijvoorbeeld de bacteriën in het spijsverteringsstelsel). Er bestaan jammer genoeg ook een aantal micro-organismen die schadelijk zijn voor mens, dier of milieu, zoals micro-organismen die zorgen voor ziekte of voedselbederf. Bij weinig hygiëne kunnen deze kwaadaardige micro-organismen zich ophopen in de omgeving, daarom is het erg belangrijk dat de omgeving regelmatig gereinigd en ontsmet wordt. Bij probiotische omgevingsreiniging worden er goede micro-organismen, ook wel probiotica genoemd, gebruikt om een gezonde microflora te vormen en te behouden. Zodat kwaadaardige micro-organismen geen kans krijgen om zich op te hopen in de omgeving.

  Wat is het verschil met klassieke reiniging?
  Bij klassieke reiniging wordt er gebruik gemaakt van chemische stoffen die de bacteriën afdoden. Hierbij is resistentie ontwikkeling mogelijk onder de micro-organismen, waardoor steeds meer schadelijke kiemen blijven overleven. Dit heeft tot gevolg dat de omgeving steeds meer schadelijke- en steeds minder goedaardige micro-organismen bevat. Ook kunnen bepaalde stoffen in deze schoonmaakmiddelen schadelijk zijn voor uw huisdier.

   De probiotische reiniging heeft dus heel wat voordelen:
  • Diepgaande reiniging: de probiotica verwijderen vuil en micro-organismen tot diep in verschillende oppervlakken.
  • Geurbestrijding: geuren worden vaak gevormd door ongewenste micro-organismen, deze worden vervangen door de probiotica die geen nare geuren produceren.
  • Veiligheid: in tegenstelling tot heel wat chemische reinigingsproducten en vooral ontsmettingsmiddelen zijn de probiotische producten zeer veilig in gebruik.
  • Milieu: de probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot afvalwaterzuivering. Milieubevorderend in plaats van enkel milieuvriendelijk.
  • Bij probiotische reiniging zijn er geen afdodende chemische stoffen, dus er is geen resistentie ontwikkeling mogelijk.

Andere klanten kochten ook

All Friends Animal House Cleaner ervaringen
 • Zeer tevreden, aanbevolen!
  Door AKB, maandag 10 juli 2023

  We hebben een katje met gedragproblemen (meestal plassen op ongewenste plekken). Sinds ik heb All Friends gevonden, ben ik niet meer bang! Ik heb dit product gebruikt op de vloer, op tapijten en zelfs op gordijnen *zucht*. Het product is erg werkzaam en verwijdert alle vuile geuren.

 • Zeer doeltreffend product
  Door Duym, dinsdag 2 februari 2021

  Dit product is een uitstekende ontgeurder en dieptereiniger. De vorige eigenaar van mijn huis had onzindelijke dieren, waardoor mijn dieren ook niet meer netjes waren. Ik kon het niet ruiken maar zij wel. Ik heb dit product 1x gebruikt en de overlast is meteen gestopt. Het schuimt wel echt heel hard en dat is soms wat vervelend.

 • Zeer tevreden
  Door Karin , dinsdag 3 december 2019

  Top product, met een puppy in huis, geen nare geurtjes bij ongelukjes!

 • Aanrader
  Door Pascale, maandag 4 maart 2019

  Ik heb een gecastreerde kater van 6 jaar die 2 jaar geleden begonnen is met sproeien in huis. Sinds enkele maanden gebruik ik nu dit product om te reinigen en ik ben er super tevreden van. Het doet wat het moet doen en laat geen vlekken na. Ik vind het ook heel belangrijk dat het onschadelijk is voor de gezondheid van mijn katten.

 • een echte aanrader
  Door Daisy Rottiers, maandag 13 augustus 2018

  Ik ben heel tevreden. Ik kuis er heel mijn huis mee omdat ik meerdere huisdieren heb. Alle nare geuren zijn weg en blijven ook weg. Een echte aanrader.