AFP Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse
AFP Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse
AFP Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse

AFP Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse

De Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse van All For Paws is helaas niet meer leverbaar. Als alternatief product worden de andere AFP Ultrasonic dieren aanbevolen.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Let op: De Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse van All For Paws is helaas niet meer leverbaar. Als alternatief product worden de andere AFP Ultrasonic dieren aanbevolen.

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.be.

AFP Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse

Vindt u het piepende speelgoed van uw hond ook wel eens hinderlijk? De Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse van All For Paws is ultrasonisch speelgoed dat ervoor zorgt dat uw hond de piep tijdens het spelen hoort, maar u niet! De frequentie van het geluid is zo hoog dat alleen de hond dit kan horen.

Het speelgoed is gemaakt van zacht fleece. Uw hond beleeft uren speelplezier met de AFP Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse!

Let op: er kan geen keuze gemaakt worden voor het paard of de koe. Het speelgoed wordt assorti geleverd.

Afmeting: 23 x 12,7 x 12,7 cm.

Product ID: 2770
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AFP Ultrasonic Culbuto Animals Cow/Horse ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling