Service
Winkelmandje
Menu

KONG

Het verhaal van KONG gaat terug naar 1970; het jaar waarin de Duitse herder van Joe Markham, Fritz, de inspiratie bracht voor het speelgoedmerk KONG. Het veerkrachtige en duurzame rubber van Markhams’ oude auto viel in de smaak bij zijn hond.

Meer informatie

1 - 24 van 246 Producten

KONG H2O Stainless Steel Water Bottle
KONG H2O Stainless Steel Water Bottle
(4)
KONG Easy Treat
KONG Easy Treat
(17)
KONG Classic
KONG Classic
(17)
KONG AirDog Squeakair Ball
KONG AirDog Squeakair Ball
(27)
KONG Safestix
KONG Safestix
(4)
KONG Jumbler
KONG Jumbler
(15)
KONG Wild Knots Bears
KONG Wild Knots Bears
(23)
KONG Flyer Frisbee
KONG Flyer Frisbee
(5)
KONG Retractable Leash Terrain
KONG Retractable Leash Terrain
(2)
KONG Flexball
KONG Flexball
(2)
KONG Scrunch Knots
KONG Scrunch Knots
(22)
KONG Knots Tugger
KONG Knots Tugger
(2)
KONG Puppy
KONG Puppy
(0)
KONG Squeezz Action Red
KONG Squeezz Action Red
(15)
KONG Extreme Bal met Touw
KONG Extreme Bal met Touw
(1)
KONG Wubba Comet
KONG Wubba Comet
(6)
KONG Wobbler
KONG Wobbler
(5)
KONG Extreme Ring
KONG Extreme Ring
(2)
KONG Rope Leash - Zwart
KONG Rope Leash - Zwart
(1)
KONG Snuzzles
KONG Snuzzles
(1)
KONG Ring
KONG Ring
(4)
KONG Retractable Leash Ultimate
KONG Retractable Leash Ultimate
(2)
Kong Comfort Jumbo XL Hondenknuffel
Kong Comfort Jumbo XL Hondenknuffel
(0)
KONG Cuteseas
KONG Cuteseas
(15)

De daaropvolgende 6 jaar ontwikkelde de oprichter de KONG Classic, een van duurzaam rubber gemaakt voerspeeltje. Het duurzame rubber maakt een KONG speeltje niet alleen stevig maar laat het ook onvoorspelbaar stuiteren, wat uren speelplezier oplevert.

KONG Classic

Misschien wel een van de leukste en bekendste hondenspeeltjes ter wereld: de KONG Classic. De Classic is al meer dan 40 jaar lang de gouden standaard voor hondenspeeltjes. Het robuuste speeltje is gemaakt van rood, natuurlijk rubber en stuitert als de beste. Voor nog meer speelplezier kunt u de KONG Classic vullen met allerlei soorten voer, snacks of koekjes. Geen enkele hond weerstaat dit topspeeltje!

Uiteraard is er ook gedacht aan de kleintjes met de KONG Puppy. Dit KONG speeltje is gemaakt van een wat zachter en flexibel rubber; ideaal voor puppy’s die hun tandjes wisselen. Voor extra verlichting van de pijnlijke tandjes, kunt u het speeltje ook even in de koelkast leggen.

Oudere honden houden ook van de KONG Classic, maar zullen wat meer moeite hebben met kauwen op het sterke rubber. Voor hen is er de KONG Senior. Dit speeltje heeft hetzelfde sterke rubber als de KONG Classic, maar dan zachter.

Heeft u een hond die al zijn speeltjes binnen een mum van tijd kapot kauwt? Dan is de KONG Extreme wellicht een oplossing! Deze zwarte KONG is gemaakt van ultrasterk rubber. Garantie dat uw krachtpatser deze KONG niet kapot krijgt kunnen we u helaas niet geven. De kans dat het speeltje langer meegaat dan andere speeltjes is wel erg groot.

KONG zorgt ervoor dat uw hond in elke fase van zijn leven kan genieten van zijn favoriete speeltje!

KONG Extreme

De KONG Extreme lijn is extra sterk en geschikt voor honden die speeltjes makkelijk kapotbijten. Voor stevige kauwers is dit soort speelgoed een ‘must have’. Alle ‘Extreme’ producten van KONG zijn gemaakt van natuurlijke materialen die een positief effect hebben op het gebit en tandvlees van uw hond. Medpets heeft een aantal ‘Extreme’ producten van KONG in het assortiment. Zo heeft Medpets de orginele KONG Extreme, die te vullen is met snacks, in het assortiment. Maar ook de KONG Extreme Goodie Bone of de KONG Extreme Flyer Frisbee.

Kies voor KONG!

Steeds meer hondenbaasjes profiteren van de voordelen van KONG speeltjes. Maar wat maakt dit hondenspeeltje nu zo bijzonder? De speeltjes voldoen aan de maximale veiligheidseisen en zijn gemaakt van hoogwaardig, robuust en duurzaam kwaliteitsmateriaal. Daarnaast zijn de speeltjes origineel, innovatief en aangepast aan de behoeften, leeftijd en grootte van uw hond. Is uw hond de gelukkige eigenaar van een KONG speeltje? Dit zijn de voordelen:

 

 • Minder verveling en stress: honden kunnen te maken krijgen met verveling en/of stress. KONG speelgoed zorgt ervoor dat uw viervoeter actief blijft. Wilt u het spelletje nog interessanter maken voor uw huisdier? Er bestaan diverse vulbare KONG speeltjes waar snoepjes in verstopt kunnen worden.
 • Training: de speeltjes van KONG zijn een perfect hulpmiddel om uw hond te trainen! Laat uw hond bijvoorbeeld wennen aan zijn nieuwe bench door er zijn favoriete KONG speeltje in te plaatsen.
 • Betere band: KONG speelgoed kan ook een manier zijn om de band tussen u en uw huisdier te versterken. Samen spelen is immers het leukste wat er bestaat!
 • Geen gekauw meer: de speeltjes van KONG lenen zich uitstekend voor kauwspelletjes. Voortaan laat uw hond uw meubels, schoenen en huiswerk met rust!

Voor de enthousiaste hond en kat

KONG verkoopt nog tientallen andere leuke speeltjes die zonder twijfel bij uw hond of kat in de smaak zullen vallen. Een knuffeltje zoals de superschattige KONG Barnyard Cruncheez mag zeker niet uit uw huisdier zijn speelgoedcollectie ontbreken. Of daag uw kat uit met de KONG Kat – Swizzle Bird Teaser of de KONG Kat – Eekhoorn.

De speeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten. KONG houdt rekening met alle verschillende rassen en leeftijden.

Welke KONG voor welke hond?

De KONG Classic is geschikt voor vrijwel alle honden! Echter, als uw hond flink hard kan bijten, kan het voorkomen dat hij de KONG Classic kapot bijt. Voor deze honden is er de KONG Extreme. De KONG Classic en Extreme komen in verschillende uitvoeringen. Zo bestaat er de aqua uitvoeren van de KONG Classic, namelijk de KONG Aqua met werptouw of de KONG Extreme Ball. Voor deze uitvoeringen geldt hetzelfde: de classic variant kan sneller kapot gebeten worden dan de extreme variant.

Welke maat KONG voor welke hond?

Voor elke hond is er een speciale maat van KONG. Voor een handig overzicht hoeft u maar te kijken bij één van de KONG varianten! Scroll iets naar beneden op de pagina van de KONG Classic en u vindt het overzicht!

Wat stopt u in een KONG voor honden?

U kunt elke uitvoering van KONG vullen met alle soorten hondensnoepjes of hondenvoer. Het is ook handig om de KONG te vullen met een pasta. Zo is uw hond nog langer bezig met dit speeltje. U kunt het bijvoorbeeld vullen met KONG Easy Treat. De KONG Puppy (speciaal voor puppy’s) kunt u bijvoorbeeld ook vullen met de speciale KONG Puppy Snacks. Genoeg keuze dus! Wees creatief!

Filters

Sorteren

Filters

 • Dier
 • Categorie
 • Benodigdheden
 • Voeding
 • Snacks
 • Type benodigdheden
 • Productsoort
 • Grootte hond
 • Levensfase
 • Hondenras
 • Aandoening
 • Smaak
 • Kleur
 • Product range
 • Productsoort
 • Prijs