AFP Fresh Flow Fountain
AFP Fresh Flow Fountain
AFP Fresh Flow Fountain
AFP Fresh Flow Fountain

AFP Fresh Flow Fountain

De Fresh Flow Fountain van All For Paws is een drinkfontein voor katten. Dankzij de filter in de fontein heeft uw kat altijd toegang tot schoon, gefilterd drinkwater.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter AFP spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.be.

AFP Fresh Flow Fountain

De Fresh Flow Fountain van All For Paws is een speciaal ontworpen drinkfontein voor katten. Dankzij de filter in de fontein heeft uw kat altijd toegang tot schoon, gefilterd drinkwater. Het stromende water zorgt ervoor dat de kat het water goed kan zien, wat bij stilstaand water niet altijd het geval is. Daarnaast helpt het schone, stromende drinkwater gezondheidsproblemen te voorkomen en stimuleert het uw kat om meer water te drinken, wat ook bijdraagt aan een goede gezondheid.

De Fresh Flow Fountain werkt op stroom en heeft een laag stroomverbruik (minder dan 4 Watt). De drinkfontein kan maximaal met 1 liter water worden gevuld.

Filter

De filter in de fontein bestaat uit een schuimfilter en koolfilter. De schuimfilter verzamelt vuil, voedsel, haar en bezinksel. De koolfilter absorbeert onzuiverheden uit het water, zodat het water optimaal en fris is.

Aangeraden wordt de filter van de Fresh Flow Fountain ongeveer 1x per week te vervangen. De filters worden per 6 verpakkingen geleverd met per verpakking 2 filters. Zo krijgt u 12 filters en met dit aantal kunt u ongeveer drie maanden vooruit.

Maat

Lengte 26 cm, breedte 23 cm, hoogte 13 cm.

Product ID: 2969
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AFP Fresh Flow Fountain ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Onze kater drinkt nu veel meer!
Door , 10 augustus 2021

Onze kater had last van blaasgruis en zou volgens de dierenarts meer moeten drinken. Met deze fontein is het eindelijk gelukt! Het is een leuk fonteintje en de filter blijft inderdaad fijn op zijn plaats zitten als je die plaatst, vervolgens de deksel erop klikt en dan pas water erin doet. Daarna kun je het water via het gat links boven erin gieten. Een klein nadeel: om de fontein aan de binnenkant helemaal schoon te kunnen maken om algen tegen te gaan moet je beginnen los te schroeven, en daarna weer ineen zetten, anders kom je er niet aan.

Goed product
Door , 20 december 2016

Heb dit product na het lezen van de slechte beoordeling toch gekocht. Filter is inderdaad wat moeilijker op zijn plaats te houden, maar het gaat. Gewoon de filterhouder op de juiste plaats inzetten en dan de bovenkant van het fontein erover zetten, dan blijft het wel zitten. Wat moeilijker gaat, is het openen van het geheel, heel voorzichtig zijn dat er geen delen afbreken. Maar mijn katten drinken hier wel graag van en ze drinken meer dan vroeger.

AFP fresh flow fontein
Door , 04 december 2015

Spijtig genoeg problemen om filter op zijn plaats te houden en fontein liep over , heb dit product niet gehouden

Beoordelingen 1 - 3 van 3