amiQure

Het Nederlandse bedrijf AmiQure is voortgekomen uit de Nutricia baby- en klinische voeding. Sinds 2003 is dit bedrijf een zelfstandige onderneming in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De producten worden in Europa geproduceerd. Dit gebeurt conform de strenge eisen op het gebied van het produceren van gezondheidsproducten voor mensen. Deze eisen zijn nog strenger dan de eisen voor huisdieren.

Kernwaardes

AmiQure heeft producten tegen diverse gezondheidsproblemen bij honden en katten. De supplementen zijn natuurzuiver en hebben een milde en diervriendelijke aanpak. AmiQure is afgeleid van de woorden: ami (vriend), Q ( kwaliteit) en cure (verhelpen). Kernwaardes van AmiQure zijn:

  • Milde aanpak
  • Effectief
  • Wetenschappelijke basis
  • Hoge kwaliteit
  • Betrokkenheid

Ingrediënten

De basis van de supplementen zijn zuivere planten en kruiden die biologisch geteeld zijn. Hiervan wordt een gestandaardiseerd extract gemaakt, zodat de juiste hoeveelheden werkzame stof erin zit. De supplementen worden geproduceerd in de vorm van tabletten, pasta's en capsules.

Producten Honden

Medpets heeft verschillende producten van amiQure in het assortiment. Deze producten ondersteunen uw dier bij uiteenlopende aandoeningen:

Huid en vacht

AmiQure Omega 3 , Omega 6 en Derma dragen bij aan een gezonde huid en vacht. Door het hoge gehalte aan omega 3- en 6-vetzuren wordt de huid en vacht in goede conditie gehouden.

Gewrichten

Ter ondersteuning van de gewrichten is er amiQure Glucosamine en Mobility. AmiQure Glucosamine ondersteunt het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof van uw hond en Mobility bevordert tevens soepele gewrichten.

Stress

AmiQure Stress maakt op een diervriendelijke, natuurlijke manier uw hond minder gevoelig voor spanningen.

Producten katten

Voor katten heeft amiQure ook de Omega 3, Omega 6 en Stress. Daarnaast zijn er verschillende pasta's verkrijgbaar voor katten. Zo helpt de Luchtwegen Pasta bij het vrijmaken van de luchtwegen en de Urinewegen Pasta ondersteunt een gezonde blaas en urinewegen. Tenslotte is er tegen haarballen de amiQure Haarballen, dit is een natuurlijke pasta die zorgt voor de uitscheiding van ingeslikte haren.