Beaphar Oogzalf voor Konijnen, Knaagdieren en Vogels

Beaphar Oogzalf voor Konijnen, Knaagdieren en Vogels

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Medicijnen en supplementen voor konijnen.

 

Beaphar Oogzalf is een zalf voor konijnen, knaagdieren en vogels. Vitamine A ondersteunt het herstellend vermogen van de oogleden en het oogbindweefsel.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Medicijnen en supplementen voor konijnen.

 

Beaphar Oogzalf voor Konijn, Knaagdier en Vogel

Met deze zalf van Beaphar verzorgt u de oogleden en het oogbindweefsel van uw konijn, knaagdier of vogel. Dit kan nodig zijn wanneer de oogleden en het bindweefsel geïrriteerd of beschadigd zijn. De vitamine A in de oogzalf draagt bij aan het herstellend vermogen van de oogleden en het oogbindweefsel. Voor honden en katten is er Beaphar Oogzalf voor Honden/Katten/Knagers.

Toediening

Verwijder al het vuil rond het oog met een vochtig wattenstaafje. Vervolgens brengt u met een schoon wattenstaafje de zalf voorzichtig aan op de rand van het ooglid. Dit mag één maal per dag.

Werkzame stof

Vitamine A

Product ID: 4011
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Beaphar Oogzalf voor Konijnen, Knaagdieren en Vogels ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ontsteken oogje hamster
Door , 09 mei 2019

Na een stuk of 5 dagen crème smeren, was het ontstoken oogje van mijn hamster helemaal genezen!

Voldoet prima
Door , 19 maart 2019

Gekocht voor een dik oog bij een van mijn kippen. Wist net wat zij had dus ging het testen met deze oogcrème. Dagelijks ingesmeerd (wel een flink dikke laag gebruikt) en na 1,5 week trok de zwelling weg. Heb het product ca 2 weken dagelijks aangebracht. Nadeel van het product is dat de crème erg stug is, en dit maakt het aanbrengen moeilijk. Ik bracht het product aan op mijn vinger en smeerde dit zo in en rondom het oog van de kip. Door de dikke structuur blijft het goed zitten op de aangebrachte plaats.

Beoordelingen 1 - 2 van 2