Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Bach Rescue Pets Spray

Kies uw product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 22,50
(€ 1.125,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Kies voor levering aan huis, afhaalpunt of pakjesautomaat
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bach Rescue Pet Spray is een combinatie van een aantal Bach Bloesem Remedies. Bach Bloesem Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies die zijn ontdekt door de Engelse arts Dhr. Edward Bach. Elke remedie draagt bij tot het in balans brengen van een specifieke emotie.

  Bach Rescue Pet Spray

  Bach Rescue Pet Spray wordt ingezet bij dieren die onrustig zijn voor bijvoorbeeld shows of wedstrijden. Daarnaast ondersteunt Bach Rescue Pet Spray na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster. De originele Bach Rescue in spraypomp zonder gas is algemeen inzetbaar bij innerlijke onrust. Door zijn kleine formaat is de pompspray handig mee te nemen in de auto of tas en zeer gemakkelijk in gebruik. Door de natuurlijke samenstelling kan Bach Rescue gerust langere tijd gebruikt worden en kunt u het ook in combinatie met andere middelen gebruiken.

  Bach Rescue Pets Spray Werking

  De spray van Bach Rescue is geheel natuurlijk en bevat 5 Bach Bloesems waaronder: Star Of Benthlehem (Gewone vogelmelk), Rock Rose (Zonneroosje), Impatiens (Reuzenbalsemien), Clematis (Bosrank), Cherry Plum (Kerspruim). Iedere Bach Bloesem past bij een specieke emotie. De bloesems in de Bach Rescue Spray helpen bij het geruststellen van uw dier zonder te versuffen.

  Geschikt voor

  Bach Rescue Spray hond is naast honden ook geschikt voor alle andere dieren. 

  Gebruiksaanwijzing

  Breng bij spanning de spraykop naar de mond en spray 2x op de tong (Maximaal 20 sprays per dag). Niet in de ogen sprayen.

  Samenstelling

  Glycerine, water, tinctuur van RESCUE® bloesemmix (zonneroosje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk).

Andere klanten kochten ook

Bach Rescue Pets Spray ervaringen
 • Rescue spray
  Door Bianca, dinsdag 9 juni 2020

  Mijn hond was in een keer verlamd met haar achterpoot. Impact was heel erg voor haar met rescue spray is het gelukkig wat beter met haar. Ik zou het iedereen aanraden voor de hond

 • Prima resultaat
  Door Machteld, woensdag 28 november 2018

  Lilly, onze 6 j geadopteerde teckel, ging voor het eerst mee op vakantie met het vliegtuig. Zij is nogal zenuwachtig en onrustig bij nieuwe dingen, dus gebruikten wij deze Rescue druppels. Het resultaat was een rustige, kalme hond die lag te kijken wat er allemaal gebeurde, maar zich niet opwond omwille van alle drukte. Prima resultaat dus! Zeer tevreden.

 • blijkbaar niet slecht
  Door Ludo, maandag 5 oktober 2015

  Intussen 3 maal gebruikt en er is duidelijk beterschap. niet 'waw' maar toch niet te ontkennen. Ik blijf het gebruiken.

 • BACH RESCUE SPRAY
  Door Betty Eben, donderdag 17 september 2015

  Geen effect op mijn angstig hondje, enkel met een Thundershirt heeft ze wat minder schrik van geluiden die op donder gelijken. Kan voor andere honden misschien wel werken. mvg

 • hopelijk goed
  Door Ludo, maandag 24 augustus 2015

  heb het product nog maar één keer gebruikt. Op het eerste zicht is er wel resultaat (of is het wishful thinking?) vraag het nog eens na bvb 2 maanden

  Antwoord van Medpets

  Een keer gebruiken is inderdaad te snel om een conclusie op te baseren. Graag horen wij later nog het resultaat van u.