Bio Vliegenval
Bio Vliegenval

Bio Vliegenval

De Bio Vliegenval is niet langer leverbaar. Voor het vangen van vliegen kunt u de Muscado Fly Trap gebruiken.

De Bio Vliegenval helpt bij het vangen van vliegen en andere insecten buitenshuis. De val is geschikt voor gebruik in de tuin, in en rond de stal en hondenkennels.

  • Advies van onze dierenarts
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

De Bio Vliegenval is niet langer leverbaar. Voor het vangen van vliegen kunt u de Muscado Fly Trap gebruiken.

100% biologische vliegenval

De val bevat een unieke 100% biologische lokstof die diverse vliegensoorten aantrekt. Het plaatsen van deze val voorkomt een vliegenplaag. De Bio Vliegenval is ideaal voor gebruik in de tuin, in en rond stallen, hondenkennels etc.

Herbruikbaar

De Bio Vliegenval is herbruikbaar. De val kunt u zonder problemen legen in de groene container. De val is vervolgens navulbaar met de lokstof navulverpakking. Op deze manier houdt u de tuin en de omgeving om het huis gedurende het hele seizoen voordelig vrij van vliegen.

Gebruiksaanwijzing

  • Draai de dop van de val en vul deze tot aan de aangegeven hoogte met lauw water.
  • Draai vervolgens de dop weer op de val en schud de val voorzichtig zodat de lokstof goed op kan lossen.Het zakje met lokstof is in water oplosbaar en hoeft dus niet voor gebruik geopend te worden en kan in zijn geheel in de val gedaan worden.
  • Trek vervolgens de bovenzijde van de dop omhoog en hang de val op een geschikte plaats. Bij voorkeur op een zonnige warme plaats ophangen, circa 5 meter van terras of voordeur.

De lokstof in de Bio Vliegenval bevat geen insecticiden of andere schadelijke stoffen. De lokstof bevat alleen food en feed ingrediënten. Let op: het etiket op het product wat u ontvangt, verschilt tijdelijk van het etiket zichtbaar op bovenstaande foto. Aan de samenstelling van het product is echter niets veranderd.

Product ID: 654
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Bio Vliegenval ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
bio vliegenval
Door , 04 juli 2015

Gezien het enorme aantal vliegen in deze vallen na 2 weken is het effect op termijn wel nuttig. Vandaar dat we een nieuwe bestelling plaatsen

Niet super
Door , 03 september 2014

Had er meer van verwacht.het duurt vrij lang eer de vliegen erop af komen. Nochtans de richtlijnen nauwkeurig gevolgd.

Héél tevreden van!
Door , 30 augustus 2014

Ondanks ik mijn konijnen steeds goed verzorg en dagelijks controleer verloor ik verleden jaar een konijntje door maden waardoor ik nu wat paranoia ben geworden wat vliegen betreft. Het werkt uitstekend, de vliegen komen er snel op af. Vliegen hebben nog alleen maar interesse in de vliegenval. Eens er vliegen beginnen in te zitten, stinkt het wel enorm en eens je de bio-vliegenval moet uitgieten, moet je er wel stevig kunnen, want de geur is vreselijk. Dit nadeel weegt uiteraard niet op tegen de voordelen, want sinds ik een bio-vliegenval gebruik heb ik geen enkele vlieg meer opgemerkt in mijn konijnenhok/ren. In de lente/zomermaanden zal er hier altijd een bio-vliegenval hangen!

vliegenval
Door , 28 augustus 2014

prima

super produkt
Door , 11 april 2014

werkt héél snel en efficient ! héél tevreden !

Beoordelingen 1 - 5 van 5