Bolfo

Bolfo

Help! Uw hond of kat blijft zich maar krabben, een duidelijk symptoom wat kan wijzen op een vlooienbesmetting. Bewijs van vlooien vindt u vermoedelijk het eerst aan de basis van de staart van uw dier. Met een handige vlooienkam controleert u of u donkere, kronkelende korreltjes uit de vacht ziet vallen. Wanneer u de korreltjes op een nat papiertje legt en ze scheiden rood af, heeft u te maken met volwassen vlooien. Dan komt Bolfo handig van pas!

Bolfo Gold

Bolf Gold werkt snel tegen vlooien en hun larven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed kunnen zuigen. De toediening is erg eenvoudig dankzij de handige pipetjes. U druppelt de inhoud van het pipet tussen de haren van uw huisdier op de intacte huid en laat het product zijn werk doen. Bolfo Gold Hond en Bolfo Gold Kat:

  • Werkt snel tegen vlooien (binnen 24 uur)
  • Beschermt uw hond 4 weken en uw kat 3 tot 4 weken
  • Beschermt ook tegen vlooienlarven in de omgeving
  • Zeer geschikt voor honden en katten met een vlooienallergie

Wanneer u meerdere dieren in huis hebt, doet u er verstandig aan om alle dieren in huis te behandelen tegen vlooien. Vergeet ook niet de omgeving vlooivrij te maken met een omgevingsspray als Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray.

Wilt u uw huisdier, naast vlooien, ook beschermen tegen teken? Bekijk dan de producten van Seresto.

Wist u dat vlooien ook drager kunnen zijn van de vlooienlintworm? Om uw hond of kat te beschermen tegen een lintwormbesmetting, kunt u kiezen uit producten als Drontal of Mansonil.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten