Bucas Recuptex Quarter Sheet

Bucas Recuptex Quarter Sheet

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas Recuptex Quarter Sheet draagt bij aan het opwarmen en afkoelen van de spieren van uw paard of pony. Het speciale materiaal van de uitrijdeken reflecteert de magnetische velden van het lichaam van het paard. Op deze manier draagt het bij aan een optimale bloedcirculatie en het opwarmen van de spieren.

  • Advies van onze dierenarts
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas Recuptex Quarter Sheet

De Recuptex producten van Bucas zijn speciaal ontworpen om de bloedcirculatie en spieren van uw paard of pony te ondersteunen. Voor gewoon dagelijks gebruik is er de Recuptex deken, voor tijdens het rijden is speciaal deze Quarter Sheet ontworpen. De uitrijdeken is gemaakt van fijn roestvrijstalen garen. Deze stof werkt als een kooi van Faraday welke de magnetische velden in het lichaam van het paard weerspiegelt. Het behoud van deze velden stimuleert de bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof in het lichaam en de rug van uw paard. U kunt de deken eenvoudig aan het zadel bevestigen door middel van de klittenbandsluitingen. Ideaal voor tijdens de warming up of voor het bijdragen aan het herstel van de spieren tijdens de cooling down.

Maten

Verkrijgbaar in de maten 135, 145 en 155. Let op; dit zijn bovenmaten zoals die normaal ook bij Bucas dekens gebruikt worden.

Wat als de Bucas Recuptex Quarter Sheet niet past?

Om te controleren of de Bucas Recuptex Quarter Sheet past, mag u de deken uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 5646
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Bucas Recuptex Quarter Sheet ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Heel tevreden
Door , 18 december 2018

Ik heb dit deken nu een tweetal weken in gebruik en ben er echt super tevreden van! Ik leg het op tijdens het poetsen en bij het inrijden.

Beoordelingen 1 - 1 van 1