cdVet Fit-BARF Eierschaalpoeder

cdVet Fit-BARF Eierschaalpoeder

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Barf.

cdVet Fit-BARF Eierschaalpoeder is een dierlijke bron van calcium. Dit poeder kan uitstekend gebruikt worden als aanvulling op de BARF voeding van uw hond of kat. Ook in tijden dat uw hond of kat extra calcium nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens de draagtijd of tijdens de groei, kan dit poeder gebruikt worden om het calciumniveau weer op peil te krijgen.

  • Advies van onze dierenarts
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Barf.

cdVet Fit-BARF Eierschaalpoeder

Bij het voeren van rauwe voeding aan uw hond of kat is het belangrijk dat uw hond of kat voldoende calcium binnenkrijgt. De cdVet Fit-BARF Eierschaalpoeder is een dierlijke bron van calcium ter aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond of kat. Het poeder draagt bij aan de neutralisatie van het fosforoverschot bij een vleesdieet. Ook bij een botvrij dieet kan het poeder gebruikt worden als aanvulling. Wanneer uw hond of kat extra calcium nodig heeft, zoals tijdens de dracht, groei of lactatie, kan het eierschaalpoeder ervoor zorgen dat het calciumgehalte weer op niveau gebracht wordt.

Dosering

In 1 gram cdVet Fit-BARF Eierschaalpoeder zit ongeveer 370 mg calcium. De dagelijkse calciumbehoefte ligt tussen de 50 en 90 mg calcium per kilo lichaamsgewicht. Bij zwangere en zogende teefjes en puppy's in de groei ligt de behoefte rond de 180 mg calcium per kilo lichaamsgewicht.

Samenstelling

100% Eierschaalpoeder

Product ID: 5273
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met cdVet Fit-BARF Eierschaalpoeder ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten