Dagelijkse benodigdheden voor honden

Onder de categorie dagelijkse benodigdheden voor honden vindt u producten die u en uw hond dagelijks nodig hebben, zoals onder andere riemen, halsbanden, hondenmanden, hondenkussens, voer- en drinkbakken.

benodigdheden-hond

Ook speelgoed voor de hond kan niet bij de dagelijkse benodigdheden ontbreken. Niets is leuker dan met uw hond in de huiskamer, buiten in de tuin of in het bos te spelen. Samen spelen is heel belangrijk voor de band die u met uw hond opbouwt. Kies uit kauwspeelgoed, piepend speelgoed, speelgoed dat met snacks gevuld kan worden of bijvoorbeeld speelgoed dat goed voor het gebit van de hond is.

Wanneer u vaak met uw hond op pad bent, komen de producten uit de categorie Veiligheid - Onderweg van pas. Zo bevat het assortiment beschermdekens voor in de auto, autogordels voor de hond, water- en voerbakjes voor onderweg, veiligheidslampjes en meer.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten