Disney

Disney

Het merk Disney klinkt u als baasje vast bekend in de oren. Medpets heeft verschillende hondenspeeltjes van Disney in haar assortiment opgenomen, zodat viervoeters nu ook kennis kunnen maken met dit betoverende merk. Bekende figuren van Disney zijn onder andere Mickey en Minnie Mouse, de schattige muisjes met rode kleding en gele schoentjes.

Speciaal voor alle brave hondjes heeft Disney speeltjes voor honden op de markt gebracht. Nu kan uw viervoeter knuffelen met Mickey en Minnie Mouse of met Winnie the Pooh en Teigetje op avontuur gaan.

Samen spelen met de leukste Disneyfiguren!

Speelt u graag samen met uw viervoeter? De Wiggle Stick en de Plush Ball zijn perfect om te apporteren. Hierdoor kunnen jullie samen met een favoriet Disneyfiguur gaan spelen. Door samen te spelen, kunt u de band tussen het baasje en de viervoeter versterken. De Wiggle Stick is verkrijgbaar in verschillende leuke Disneyfiguren, waaronder Disney Knorretje. Deze langwerpige Wiggle Stick is gemakkelijk in de bek te nemen en is maar liefst 36 cm lang. De Plush Ball in een Disneyfiguur komt extra schattig over, door de ronde vorm met schattige oortjes.

Pluche knuffel

Voor hondjes die graag een knuffelmaatje zoeken, heeft Disney ook super leuke Plush Toys. Deze knuffels zijn perfect om mee te knuffelen of te spelen. Gaat uw lieve viervoeter knuffelen met Eeyore of toch liever met Donald Duck?

Extra veel speelplezier

De hondenspeeltjes van Disney zien er niet alleen vrolijk uit, maar hebben ook nog een leuke pieper. Hierdoor wordt het spelen met een van de favoriete Disneyfiguren nog leuker! Weet u als baasje al met welk Disneyfiguur u uw viervoeter gaat verrassen?

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten