Equi-Thème

Sinds 1985 is Equi-Thème een populair merk voor ruiters en hun paarden. Equi-Thème haar doel is om een compleet assortiment kleding en uitrustig aan te bieden, dat rekening houdt met uw dagelijkse verwachtingen, ongeacht uw discipline of niveau. De producten van Equi-Thème zijn dé perfecte combinatie van innovatie, authenticiteit en design.

Paardendekens

Bij Medpets vindt u van het merk Equi-Thème een vliegendeken en een bijpassend vliegenmasker. Ook kunt u hier terecht voor een eczeemdeken en bijpassende kap.

Eczeemdeken en -vliegenkap

Paarden en pony's kunnen in de zomermaanden last hebben van zomereczeem. In de meeste gevallen wordt zomereczeem veroorzaakt door de Culicoides mug. Het paard kan een allergische reactie hebben op de prik van deze mug en het speeksel dat deze inspuit. Dit kan zich uitten in heftige jeuk, roodheid op de prikplaats en zwelling van de huid. De Equi-Thème Eczeemdeken biedt uw paard of pony optimale bescherming bij zomereczeem. Deze deken biedt uw paard bescherming tegen zelfs de kleinste insecten, van hals tot en met de staart. Met de Equi-Thème Eczeem Vliegenkap wordt ook het hoofd van uw paard beschermd.

Vliegendeken- en masker

In het voorjaar en in de zomermaanden kunnen vliegende en stekende insecten overlast veroorzaken bij uw paard of pony. Een vliegendeken kan dan uitkomst bieden. De Equi-Thème Vliegendeken Eclat is een vrolijk gekleurde deken die uw vriend de bescherming biedt die hij nodig heeft. Met het bijpassende Equi-Thème Vliegenmasker Eclat is ook het hoofd van uw paard beschermd tegen ongedierte. Beide producten zijn gemaakt van polyester

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten