Frontline

Frontline

Frontline beschermt uw huisdier tegen vervelende beestjes als vlooien, teken en luizen. De pipetjes met de werkzame stof Fipronil zijn eenvoudig in gebruik en bieden wekenlang bescherming tegen dit ongedierte. Bij Medpets vindt u Frontine Combo, Frontline Spot-On en Frontline Spray. Daarnaast heeft Frontline ook verzorgingsproducten onder de naam Pet Care.

Frontline Spot-On

De Frontline Spot-On is gemakkelijk aan te brengen door middel van een pipet. De vloeistof biedt uw hond of kat uitstekende bescherming tegen volwassen vlooien, teken en bijtende luizen. Voor honden en katten geldt dat binnen 24 uur de vlooien gedood zijn en teken binnen 48 uur.

Frontline Spray

Frontline Spray is geschikt voor zowel hond als kat en heeft een snelle werking. Het doodt niet alleen vlooien, maar ook teken bij honden. De spray is tot wel 4 weken werkzaam tegen teken en 5 weken tot maximaal 3 maanden tegen vlooien bij uw hond. De spray is 6 weken werkzaam tegen vlooien bij uw kat.

Frontline

Frontline Pet Care

De Frontline Pet Care lijn is gebaseerd op verzorgingsproducten voor uw hond of kat. Hier vindt u onder andere producten als shampoos, oogreinigers, oorreinigers en beschermingszalfjes- en sprays voor de huid. De producten zijn zowel voor honden als katten geschikt. Wij van Medpets zijn onder meer fan van de Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht. Daarmee behoudt u de natuurlijke witte vachtkleur van uw hond of kat.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten