> Wat is het beste hondenvoer?

Wat is het beste hondenvoer?

Wat is het beste hondenvoer?

Het beste hondenvoer is subjectief en hangt ook af van de voorkeur van uw hond en van uzelf. Met een groot aanbod aan verschillende type voedingen, hebben we voor u een overzicht gemaakt van de populairste voedingen per categorie!

Het beste graanvrije hondenvoer

Vooral voor honden met een gevoelig maagdarmkanaal kan graanvrije voeding erg zinvol zijn. Voorbeelden van populaire graanvrije voedingen zijn:

Het beste glutenvrije hondenvoer

Net als bij graanvrije voedingen kan glutenvrije voeding bijdragen bij het verminderen van maagdarmklachten. Echter kunnen glutenvrije voedingen wel glutenvrije granen bevatten, zoals aardappel, pompoen of zoete aardappel. Voorbeelden van glutenvrije voedingen zijn:

Het beste hypoallergene hondenvoer

Het kiezen van een goede hypoallergene voeding is afhankelijk van het type eiwit wat er in gebruikt is. Kijk dus goed op welke basis een hypoallergene voeding is gebaseerd. Weet u nog niet voor welk eiwit uw hond een allergie of intolerantie heeft? Dan kunt u het beste voor een compleet nieuw eiwit kiezen of een voeding met gehydrolyseerde eiwitten. Voorbeelden van hypoallergene voedingen zijn:

Heeft u na het lezen van dit blogartikel nog vragen over hondenvoer? Neem gerust contact op met ons veterinaire team via dierenarts@medpets.be of bel 03 - 555 91 23.

Nooit iets missen?

Bent u altijd op zoek naar dé manier om uw huisdier het allerbeste te geven? Onze Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk onze acties en kortingen. Schrijf u nu in!

Voorwaarden nieuwsbrief

Deel dit artikel