Hill's

Hill's

Voor de gezondheid van uw huisdier

Het verhaal van Hill’s begint in 1939. Dierenarts Mark Morris is ervan overtuigd dat huisdieren met bepaalde problemen behandeld kunnen worden door middel van zorgvuldig samengestelde voeding. Vandaag de dag zijn er verschillende voerlijnen van Hill’s verkrijgbaar die bijdragen aan de gezondheid van uw huisdier.

Hill’s Science Plan

Met Hill's Science Plan krijgt uw hond of kat een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid, ongeacht de levensfase waarin de hond zich bevindt. De voedingen van Hill's Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem van uw hond ondersteunen.

Prescription Diet

Speciaal voor honden en katten met een aandoening heeft Hill's Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat uw hond of kat ondersteunt wanneer hij last heeft van de urinewegen, huid, vacht, lever, het maag- en darmstelsel, de gewrichten, overgewicht of een voedselallergie.

Ideal Balance

Ideal Balance van Hill’s is een gezondheidsvoeding voor uw hond en kat. Het nat- en droogvoer ondersteunt de algehele gezondheid, immuniteit, huid, vacht en spijsvertering. Hill’s Ideal Balance heeft kip als enige bron van proteïne en bevat geen toegevoegde kleur-, smaak- en conserveermiddelen. Daarnaast is deze voeding vrij van maïs, tarwe en soja.

Merken

Hill's Prescription DietHill's Ideal BalanceHill's Science Plan
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten