Hill's

Hill's

Hill's is opgericht in 1939 door dierenarts Mark Morris. Dierenarts Mark Morris is ervan overtuigd dat huisdieren met bepaalde problemen behandeld kunnen worden door middel van zorgvuldig samengestelde voeding. ''Neem de gezondheid van uw huisdier net zo serieus als die van uzelf''. Dit was een bekende quote van deze dierenarts.

Voor de gezondheid van uw huisdier

Hij zag een samenhang tussen slechte voeding en een slechte gezondheid. Hij wist dat slecht voer geen goed effect heeft op de algemene gezondheid. Met deze gedachte wilde hij gezond voer ontwikkelen die een ondersteunend effect kan hebben op de gezondheid van huisdieren. Op een dag kwam er een baasje met zijn blindengeleidehond naar de praktijk van Mark Morris. Het baasje vertelde dat zijn hond last had van zijn nieren. Mark kwam toen tot de conclusie dat veel hondenvoer uit die tijd veel fosfor en eiwit bevatte voor een betere smaak. Een teveel van deze stoffen kan leiden tot nierproblemen. Dus begon Mark met de ontwikkeling van voer met weinig zout, maar wat toch erg smakelijk was. Dit leidde uiteindelijk tot de Hill's Prescription Diet K/D voerlijn. Na dit nierspecifieke speciaalvoer volgde er veel meer. Vandaag de dag zijn er verschillende voerlijnen van Hill’s verkrijgbaar die bijdragen aan de gezondheid van uw huisdier.

Hill's Prescription Diet

Speciaal voor honden en katten met een aandoening heeft Hill's Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat uw hond of kat ondersteunt wanneer hij last heeft van de urinewegen, huid, vacht, lever, het maag- en darmstelsel, de gewrichten, overgewicht of een voedselallergie. Deze voerlijn heeft in principe verschillende voedingen die een ondersteunende werking hebben op een bepaald gezondheidsprobleem. Een populaire voeding uit de Prescription Diet lijn is de Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Canine. Dit heerlijke voer is geschikt voor honden met voedselallergie- of intolerantie.

Hill's

Hill’s Science Plan

Met Hill's Science Plan krijgt uw hond of kat een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid, ongeacht de levensfase waarin de hond zich bevindt. Bij de ontwikkeling van de Science Plan lijn wordt rekening gehouden met leeftijd, grootte, allergieën, ideale gewicht, gesteriliseerde katten, binnenkatten of honden met speciale behoeftes. De voedingen van Hill's Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem van uw hond ondersteunen. Deze voerlijn is een resultaat van jarenlang onderzoek. Uw huisdier zal de juiste ingrediënten binnenkrijgen om lekker gezond te blijven. Er worden geen kunstmatige conserveermiddelen of kleur- en smaakstoffen gebruikt voor dit voer.

Hill's Ideal Balance

Ideal Balance van Hill’s is een gezondheidsvoeding voor uw hond en kat. Het nat- en droogvoer ondersteunt de algehele gezondheid, immuniteit, huid, vacht en spijsvertering. Hill’s Ideal Balance heeft kip als bron van proteïne en tonijn als hypoallergene bron. Ook bevat het geen toegevoegde kleur-, smaak- en conserveermiddelen. Daarnaast is deze voeding vrij van maïs, tarwe en soja. Erg lekker van smaak en ondersteunend aan de gezondheid van uw huisdier.

Merken

Hill's Prescription DietHill's Science Plan
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten