Katkor

Soms is het wel eens nodig om urine bij uw kat op te vangen. Bijvoorbeeld wanneer uw kat blaasgruis heeft. Dan moet er urine worden opgevangen voor een urineonderzoek bij de dierenarts. Nu kan het best lastig zijn om de urine van uw kat op te vangen. Het kattengrit in de kattenbak zal het vocht nagenoeg direct absorberen, waardoor u uw urinemonster kwijt bent. Daarop zijn de Katkor Korrels bedacht. Deze kattenkorrel absorbeert geen vocht en is daardoor zeer geschikt voor het verzamelen van urine.

U maakt de kattenbak helemaal leeg en schoon voordat u de korrels van Katkor in de kattenbak strooit. Nadat de kat zijn behoefte heeft gedaan, kunt u met bijgeleverd pipetje de urine opzuigen en in het meegeleverde buisje doen. De verzamelde urine brengt u zo snel mogelijk naar de dierenarts. Met het opvangen van de urine dient u rekening te houden met de openingstijdens van uw dierenarts. Zo voorkomt u dat de urine te lang staat en niet meer betrouwbaar is.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten