Katten

Medpets.be is uw online dierenapotheek waar u eenvoudig en voordelig geneesmiddelen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor uw kat kunt bestellen.

Gezondheid van de kat

In de onderstaande categorieën vindt u alle producten om de gezondheid van uw kat te verbeteren en/of te behouden. Wanneer u een categorie kiest dan vindt u daar alle beschikbare diergeneesmiddelen of verzorginsproducten. Elk product is voorzien van een uitgebreide beschrijving.

Katten

Dieetvoeding

Goede voeding is essentieel om uw kat gezond en fit te houden. Aandoeningen als overgewicht, huidafwijkingen of een slechte spijsvertering zijn met behulp van speciaal dieetvoer vaak goed te behandelen. Voor ons volledige assortiment verwijzen wij u naar Dieetvoer Kat.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten