Snacks

Kent u de favoriete snack van uw dier? Wacht dan niet langer en profiteer nu van 5% korting op alle snacks! Gebruik kortingscode: SNACKS820 (geldig tot en met zondag 23 februari).

Medpets heeft verschillende snacks voor konijnen in haar assortiment, van onder andere de merken JR Farm, Bunny Nature en Esve. Perfect om uw harige vriendje eens goed mee te verwennen! Zo zijn er heerlijke snacks met (gedroogd) hooi en verschillende lekkernijen om lekker aan te knabbelen.

Hooisnacks

Elk konijn kunt u blij maken met een heerlijke portie hooi, daarom heeft Medpets verschillende hooisnacks voor konijnen in haar assortiment. Zo kunt u het verblijf van uw konijn opleuken met het Esve Lentehuis. Dit leuke natuurlijke konijnenhuis is gemaakt van gedroogd hooi en heeft een heerlijk worteldak. Hierdoor kan er lekker geknaagd worden aan het lentehuis! Daarnaast is er van JR Farm ook een leuk Hooiblok. Dit Hooiblok is gevuld met smakelijk weidehooi en meelwormen of bloemen.

Groente- en fruitsnacks

Wordt uw konijn ook zo enthousiast van een lekker stukje groente of fruit? Speciaal voor konijnen is er de Esve Chips of de JR Farm Fruit Chips. Dit zijn heerlijk gedroogde stukjes groente of fruit. Deze snacks zijn gedroogd, zodat ze de meeste vitamines behouden. Wilt u uw konijn net wat meer variatie bieden? Dan is de JR Farm Fruitsalade een exclusieve snackmix om heerlijk van te snoepen!

Bunny Nature

Bunny Nature heeft verschillende snacks voor konijnen die knapperig en gezond zijn! Om uw konijn een ware traktatie te geven, die ook nog eens verantwoord is! Bunny Nature heeft verschillende snacks die speciaal zijn gemaakt voor konijnen. Deze exclusieve snacks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zodat uw konijn op een verantwoorde manier kan genieten van lekkernijen.

Bunny Nature Botanicals

Wilt u uw konijn een speciale snack aanbieden? Dan is de Bunny Nature All Nature Mid Mix Botanicals een zeer geschikte traktatie! Deze heerlijke Botanicals zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn perfect te mengen met het standaard voer. Daarnaast zijn deze natuurlijke mixen ook perfect aan te bieden als snack!

Knaagsnack

Konijnen knagen graag, daarom kunt u als baasje lekkere knaagsnacks aanbieden. Medpets heeft verschillende knaagsnacks voor konijnen in haar assortiment. Deze snacks kunt u gemakkelijk in de kooi plaatsen. De Esve Knaagdiersticks Graanvrij zijn heerlijke knaagsticks voor konijnen. Deze graanvrije sticks mag u één keer per week aanbieden en zijn in de smaken groente, kruiden en fruit beschikbaar.

Behoud van goede lengte tanden

Voor konijnen is het belangrijk om te knagen, om de tanden op goede lengte te houden. Met de Chew Chew Knaagdier Hertengewei Stukjes draagt u als baasje bij aan de natuurlijke knaagbehoefte van een konijn. Hertengeweien bevatten veel mineraal- en voedingsstoffen zoals calcium, fosfor, kalium, magnesium, collageen, lipiden en glucosamine. Deze geweien zijn afkomstig van wilde herten die ieder jaar hun gewei afstoten in de bossen van Slowakije. Laat het knabbelplezier maar beginnen!

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten