Konijnenvoer

Medpets beschikt over een uitgebreid assortiment aan voer voor konijnen. Het is belangrijk dat uw konijn essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt door middel van uitgebalanceerde voeding. Voor welk type voeding u kiest is afhankelijk van diversen factoren zoals bijvoorbeeld ras en leeftijd.

Voeding

Er is een geruime keuze aan gezonde voeding voor uw konijn. Naast de vervulling van de basisbehoefte die voeding als functie heeft, bevat voeding vaak een extra ondersteuning voor het dier. Zo is er voeding ter ondersteuning van de tandslijtage of verrijking van voeding met diversen vitaminen en mineralen.

Selectief eetgedrag

Het kan voorkomen dat konijnen enkel de smakelijke stukjes voeding uit de voermix opeten. Om dit selectieve eetgedrag te voorkomen kan er homogene voeding worden gegeven. Deze voeding bestaat uit één soort brok of pellet. Zo kan uw konijn niet alleen de smakelijke stukjes voer er tussenuit eten. De homogene voeding betreft compleet voer, zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw konijn door de homogene voeding te weinig essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten