NAF Canine

NAF Canine

De meeste mensen kennen NAF vooral van de supplementen voor paarden. Maar wist u dat u voor honden ook bij NAF terecht kunt? NAF heeft namelijk de succesvolle producten voor paarden getransformeerd naar supplementen voor honden. Alle producten bevatten een unieke formule met ingrediënten uit de natuur. Bekijk bijvoorbeeld eens de NAF Canine Relief. Dit product is een kruidenoplossing dat een ondersteunende werking heeft op de gewrichten van uw hond. Voor oudere honden heeft NAF de Canine Superflex. Dit supplement ondersteunt de gewrichten van oudere en actieve honden door de aanwezige MSM en glucosamine.

Voor een mooie, glanzende vacht

NAF Canine heeft zowel een shampoo als een supplement ontwikkelt ter ondersteuning van de vacht van uw trouwe viervoeter. De NAF Canine Teatree Oil Shampoo is een heerlijke shampoo met tea tree. Dit ingrediënt draagt bij aan het verlichten van huidproblemen. Daarnaast desinfecteert deze shampoo de huid. U kunt de huid en vacht van uw hond ook ondersteunen met een speciaal supplement, namelijk de NAF Canine Omega Olie. Dit supplement bevat Omega 3-, 6- en 9-vetzuren, die bijdragen aan een glanzende vacht en een optimale verzorging van het bewegingsstelsel.

Anti-bijtspray

Bijt uw hond vaak op meubilair of andere spullen? Dat is natuurlijk erg vervelend. NAF heeft een speciale spray ontwikkelt die helpt bij dit probleem. De spray op waterbasis kan voorkomen dat uw hond gaat kauwen of bijten op meubilair.