Honden en katten met overgewicht

Daar zijn ze weer, de goede voornemens voor het nieuwe jaar! Denkt u er zelf aan om wat fitter te worden en wilt u wat kilootjes kwijt? Vergeet dan ook niet om het gewicht van uw hond of kat even te controleren. Overgewicht kan net als bij mensen voor problemen zorgen. Het verhoogt de kans op gezondheidsklachten en verschillende ziektes.
De oorzaak van overgewicht kan medisch zijn, of er is geen goede balans tussen eten en bewegen. Om een optimaal lichaamsgewicht te bereiken of te behouden is het belangrijk om zowel de voeding aan te passen als voor meer beweging te zorgen. Medpets beschikt over een groot assortiment aan dieetvoedingen om uw huisdier goed op weg te helpen!

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten