PetAg

PetAg

Om op te groeien en gezond en sterk te blijven, heeft uw harige vriend voeding nodig die speciaal voor hem is samengesteld. PetAg heeft Esbilac, KMR en PetLac ontwikkeld die uw kleine pup of kitten helpen bij het gezond opgroeien.

De eerste voeding

PetLac voeding

PetLac voeding is speciaal samengesteld voor kittens of puppy’s die wees of afgestoten zijn. De voeding kan daarnaast ook gebruikt worden als de moederpoes- of hond geen of onvoldoende melk geeft. De melk voorziet uw kleine vriend van alle belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft. Het bevat onder meer FOS en probiotica voor een goede darmwerking en vitaminen, mineralen en aminozuren die bijdragen aan een gezonde groei en ontwikkeling. Wist u dat ook oudere honden en katten baat kunnen hebben bij PetLac? Bijvoorbeeld bij herstel na ziekte, wanneer uw maatje wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. PetLac Kitten Melk en PetLac Puppy Melk zijn verkrijgbaar in poedervorm en geschikt voor pups en kittens tot 6 weken oud.

KMR en Esbilac

PetAg KMR Kittenmelk en PetAg Esbilac Puppymelk zijn complete bijvoeders als aanvulling op de moedermelk voor pups en kittens. De melk wordt aanbevolen in geval van nood in het prille begin, als uw kleine huisdier extra voeding kan gebruiken. De melk bootst de moedermelk na door eenzelfde samenstelling van proteïnen, vetten en koolhydraten. Daarnaast bevat het prebiotica en probiotica ter ondersteuning van de darmwerking. Bovendien zijn alle benodigde mineralen, vitaminen en aminozuren voor een gezonde groei en ontwikkeling toegevoegd. De formule is eveneens geschikt voor groeiende kittens en puppy’s of volwassen katten en honden die een extra bron van goed verteerbare voedingsstoffen kunnen gebruiken. PetAg KMR en PetAg Esbilac zijn verkrijgbaar in poedervorm en als vloeibare variant.

Voedingssets

Op Medpets vindt u voedingssetjes van PetAg die de toediening van de melk eenvoudiger kunnen maken. Bekijk onder andere de PetAg Nursing Kit of de PetAg KMR Emergency Feeding Kit.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten