Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Almo Nature

Wereldwijd is Almo Nature het eerste bedrijf dat gezonde en pure honden- en kattenvoeding op de markt brengt waar geen additieven in verwerkt zijn.

Meer informatie

1 - 24 van 93 Producten

Almo Nature is in het jaar 2000 opgericht door Pier Giovanni Capellino, een ondernemer met veel ervaring in de industrie. Naast de vertrouwde Classics, Daily Menu’s en Holistics, heeft Almo Nature in 2011 vier nieuwe kleurenlabels ontwikkeld: Rouge, Green, Azul en Orange.

Natuurlijke producten en 100% dierproefvrij

Alle producten van Almo Nature zijn 100% dierproefvrij. Daarnaast zijn er in de producten geen chemische conserveermiddelen, kleurstoffen en/of andere chemische toevoegingen verwerkt. Almo Nature werkt namelijk met een aantal kernwaardes. Liefde voor dieren staat bij Almo Nature voorop. Hierbij wordt er veel waarde gehecht aan de kwaliteit en transparantie van de producten. Daarnaast onderzoekt Almo Nature samen met andere bedrijven de mogelijkheden om verpakkingen te ontwikkelen die 100% recyclebaar zijn om zo de milieuschade te beperken. Alle producten van Almo Nature zijn bereid vanuit het oogpunt van een hond of kat.

Voer voor honden en katten

De filosofie van Almo Nature is dat zij zich richten op de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten die worden verwerkt in honden- en kattenvoer. Almo Nature heeft zowel voor honden als katten gezonde en natuurlijke maaltijden, waarvan ook biologische, glutenvrije en graanvrije varianten zijn. Voor katten heeft Medpets overheerlijk nat- en droogvoer in haar assortiment om de pootjes bij af te likken! Voor de honden is er ook smakelijk droog- en natvoer. Wist u dat Almo Nature ook een speciale Daily Menu Bio Paté heeft voor honden?

Hoge kwaliteit

Als allereerste bedrijf heeft Almo Nature honden- en kattenvoer op de markt gebracht dat ook geschikt is voor menselijke consumptie. Medpets heeft deze speciale ontwikkelde lijn van HFC Alternative ook in haar assortiment. Voor honden is er bijvoorbeeld de Almo Nature – Dog – HFC 70 Alternative en voor de katten is er Almo Nature – Cat – HFC 70 Alternative.

Puppy en kitten

Bij Almo Nature wordt er ook gedacht aan puppy’s en kittens. Dit voer is volledig samengesteld naar de voedingsbehoeften van een puppy of kitten. De voedingen voor deze jonge huisdieren bevatten geen smaakversterkers, conserveringsmiddelen en kleurstoffen om de maaltijd er beter uit te laten zien en er zijn geen chemische residuen en pesticiden toegevoegd. Met de voedingen van Almo Nature kunt u uw puppy of kitten gezond op laten groeien met een natuurlijke voeding!

Catlitter

Almo Nature wilt graag innoveren en nieuwe producten op de markt brengen die er toe doen. Ook hebben zij een innovatief product op de kattenbakmarkt gebracht door het produceren van natuurlijk en biologisch afbreekbaar kattengrit. Deze kattenbakvulling bestaat uit volledig natuurlijke materialen en er is geen gebruik gemaakt van chemische bestanddelen. Wist u dat er maar 500 g Catlitter nodig is om een gemiddelde kat (4 kg) een week lang schoon te houden?