PrimeVal

PrimeVal

PrimeVal ontwikkelt hoge kwaliteit voedingssupplementen voor uw dier. De producten zijn uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld voor uw hond, (sport)paard en fokmerrie. De producten van PrimeVal voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. Alle producten voor uw paard zijn gegarandeerd vrij van doping-gerelateerde stoffen.

Gelatinaat (voor honden PrimeVal Gelatinaat Hond en voor paarden PrimeVal Gelatinaat Paard) is ongetwijfeld één van de bekendste producten van PrimeVal. Het is dan ook een van de eerste producten waarmee PrimeVal op de markt kwam. Inmiddels is de productlijn uitgebreid met vele andere supplementen, die de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij zowel hond als paard kunnen voorkomen en herstellen. De producten worden ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met gerenommeerde dierenartsen.

Preventief en indicatief

Wist u dat de producten van PrimeVal zowel preventief als indicatief toegediend kunnen worden? Dat betekent dat u het product bij bepaalde klachten aan uw dier kunt voeren, om de klacht te verminderen dan wel te laten verdwijnen. Wanneer u het product in een lagere dosering aan uw dier voert, kunt u de klacht doen voorkomen.

Honden hebben vaak rasgerelateerde gezondheidsproblemen. Vooral dan kunnen PrimeVal producten een uitstekende ondersteuning zijn om bepaalde klachten te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen! Zo bevat PrimeVal Colonflora Hond 6 nuttige bacteriestammen die de hond nodig heeft om zijn darmflora in goede balans te houden. Een gezonde darmflora is van essentieel belang voor een goede weerstand en darmwerking. Colonflora kan ingezet worden bij diverse darmklachten en een scala aan huidklachten, waarvan de oorzaak in de darm ligt. PrimeVal ColonFlora is zeer aan te bevelen tijdens en na een antibiotica kuur.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten