Alle hondenspeeltjes

Wat is er leuker dan lekker spelen met uw hond? Buiten in de tuin, in het bos of gewoon thuis, met het speelgoed van Medpets kan uw hond naar hartenlust spelen. Spelen is niet alleen leuk; het is zowel fysiek als mentaal gezond voor uw trouwe viervoeter! Daarnaast werkt u door samen te spelen ook nog eens aan een goede band tussen baas en hond. Medpets heeft verschillende soorten speeltjes van bekende merken als KONG, Beeztees, Chuckit! of Nina Ottoson.

Alle speeltjes

Apporteren

Zowel voor u als uw hond kan apporteren een ontzettend gaaf spelletje zijn! Wanneer jullie beiden intensief bezig zijn met dit spelletje, kan dit uw hond zowel mentaal als fysiek enorm uitdagen. Apporteren is ook een bijzonder slim spelletjes om uw hond zijn algehele gehoorzaamheid te verfijnen. Wanneer uw viervoeter het apporteren eenmaal in de smiezen heeft, kunt u hem ook het halen van de krant of uw pantoffels aanleren! De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Ballenwerpers

Wilt u het apporteren iets uitdagender en spannender maken voor uw harige vriend? Overweeg dan om een ballenwerper aan te schaffen. Ballenwerpers zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u met een klassieke ballenwerper, zoals de Chuckit! Sport Ball Launcher, nóg verder gooien als u samen met uw hond een spelletje apporteren speelt. Heeft u eigenlijk niet zoveel tijd voor apporteerspelletjes? Neem dan eens een kijkje naar de iFetch automatische ballenwerpers.

Flostouwen

Een leuke manier om aan jullie hond-baasrelatie te werken, is door middel van een trekspelletje met een flostouw. U en uw hond hebben allebei één uiteinde van dit touw vast. De machtsstrijd vormt het spel; degene die het speeltje als eerst weet te bemachtigen, wint. Ook met een flostouw kunnen apporteerspelletjes gespeeld worden.

Frisbee

De harde en plastic frisbee die we zelf gebruiken om te frisbeeën is niet geschikt voor honden. Omdat deze discs doorgaans scherp en hard zijn, kan de hondenbek beschadigen. Medpets heeft verschillende soorten frisbees die perfect zijn voor uw harige vriend. Bekijk hier onder meer de KONG Flyer Frisbee, die gemaakt is van flexibel zacht rubber.

Hondenballen

Medpets heeft een grote selectie hondenballen voor uw trouwe viervoeter. Er zijn tennisballen, piepende ballen, rubberen ballen, pluchen ballen, vulbare ballen en nog véél meer soorten hondenballen opgenomen in ons grote assortiment. Hier vindt u onder andere favorieten als de Chuckit! Ultra Ball, Rogz Grinz Ball en de KONG Ball.

Kauwspeelgoed

Vergrijpt uw hond zich liever aan een kauwspeeltje? Ook daarvoor bent u bij Medpets aan het juiste adres! Goede kauwspeeltjes zijn doorgaans gemaakt van hoogwaardige materialen als nylon of hard rubber. Nylon hondenbotten, zoals de speeltjes van Nylabone, kunnen niet op. Daar heeft uw hond dus extra lang plezier van! KONG staat bekend om haar populaire, extra sterke, rubberen kauwspeelgoed. De KONG Extreme Goodie Bone is supersterk en perfect voor echte kauwfanaten.

Knuffels

Bent u op zoek naar een lieve knuffelbeer voor uw hond? Voor iedere hond vindt u op Medpets wat wils! In deze categorie vindt u ongetwijfeld een bijpassend knuffelmaatje voor uw harige vriend.

Puzzels – Interactief

Wilt u uw hond verrassen met een leuke puzzel? Met deze uitdagende breinbrekers moet uw hond eerst werken, voordat hij een lekker snoepje krijgt. Met de spellen van Nina Ottosson zal uw hond zich geen moment vervelen!

Vulbaar speelgoed

Bent u op zoek naar een alternatieve manier om uw hond te verwennen met een lekkere traktatie? Vulbaar speelgoed stimuleert uw hond om te spelen. Bovendien is een vulbaar speeltje hét ideale hulpmiddel om schrokken tegen te gaan.

Waterspeelgoed

Wanneer uw hond van water houdt, bevat deze categorie ongetwijfeld zijn favoriete speeltjes! Medpets heeft een groot assortiment drijvende waterspeeltjes. Wanneer het warmer weer wordt, zijn deze perfect om lekker af te koelen. Heeft u de AFP Chill Out – Fruit al eens bekeken?

Toon filters