Service
Winkelmandje
Menu

4lazylegs

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Niet alleen voor chihuahua’s

De stoere en praktische hondendraagzak van 4lazylegs is speciaal gemaakt voor kleine hondjes en puppy’s die behoefte hebben aan ondersteuning, bijvoorbeeld tijdens het wandelen of in grote menigtes. Deze draagzak voelt niet alleen aangenaam en veilig aan voor uw trouwe viervoeter, het ziet er ook nog eens fantastisch uit!

De comfortabele draagzak is ideaal voor puppy’s die te jong zijn om op de grond te lopen of uitgeput zijn na een lange wandeling. Ook voor kleine hondjes die nerveus worden in grotere menigtes is de lazy4legs draagzak een fijne uitkomst. Of wat denkt u van uw oudere hondje, die graag met u wil gaan wandelen, maar geen lange afstanden meer kan afleggen? Zelfs voor gehandicapte hondjes biedt de lazy4legs een comfortabele oplossing. Geen hond, maar wel andere huisdieren? De draagzak is ook geschikt voor katten en kleindieren!

Comfort voor de hondendrager

Wat is er fijner dan uw trouwe viervoeter zo dicht mogelijk bij u te hebben? Met de draagzak van 4lazylegs kan dat. De draagzak is gemaakt van supersterk canvas katoen en kan hondjes dragen tot 15 kg. Er is ook gedacht aan het comfort voor de hondendrager. Zo is er een zacht schouderkussen toegevoegd, waardoor het dragen van de zak niet zeer gaat doen. U kunt de grootte van de schouderband gemakkelijk aanpassen door middel van een verstelbaar koord. Om extra veiligheid voor uw hond te garanderen is er een riempje aanwezig in de draagzak. Dit riempje kunt u vastmaken aan uw hond zijn halsband of harnas zodat hij niet plotseling uit de zak kan springen.