Service
Winkelmandje
Menu

Vetality

Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit dieetvoeding voor uw huisdier bent u bij Vetality aan het juiste adres. Vetality gelooft dat gezonde huisdieren, gelukkige huisdieren zijn en dat een blij dier voor een blij baasje zorgt. Daarom hebben zij zich ingezet om hoge kwaliteit voer voor een goede prijs aan te kunnen bieden. In samenwerking met dierenartsen hebben zij verschillende voedingen ontwikkeld die focussen op honden en katten.

Meer informatie

1 - 21 van 21 Producten

Naast de standaard voedingen zijn er ook voedingen voor honden en katten met diverse onderliggende gezondheidsproblemen. Dit dieetvoer bevat waardevolle ingrediënten met de juiste voedingswaarde om uw dier zo vitaal mogelijk te houden.

De kernwaarden van Vetality

Zorg en vitaliteit staan bij Vetality hoog in het vaandel, maar ook andere kernwaarden zijn voor Vetality belangrijk. Zo kan het vinden van de juiste dieetvoeding voor uw hond of kat soms best ingewikkeld zijn. Daarom wil Vetality het voor u zo makkelijk en helder mogelijk maken, zodat u altijd zeker bent van wat u voor uw huisdier koopt. En een gezond, actief dier geeft niet alleen energie aan zichzelf, maar ook aan u als baasje. Vanuit dit opzicht wil Vetality uw huisdier het beste geven.

De standaard voedingen van Vetality

Uw hond de beste start geven. Dat kan met de standaard puppyvoeding van Vetality. Eenmaal volwassen kunt u overschakelen op de adult voeding. Doordat de voedingen ontwikkeld zijn in samenwerking met dierenartsen weet u dat u uw viervoeter een goede basis geeft om gezond te blijven.Ook voor volwassen katten heeft Vetality een voeding, namelijk de Cat Adult!

Vetality Puppyvoer

 • Puppy Medium is een smakelijke voeding voor pups van middelgrote rassen. Vetality Puppy Medium bevat hoogwaardige eiwitten en prebiotica ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.
 • Puppy Maxi is een complete voeding voor pups van grote rassen. Deze voeding is geoptimaliseerd voor de lange groeiperiode van grote rassen en ondersteunt de spijsvertering en het immuunsysteem van jouw pup.

Vetality Adult Hondenvoer

 • Adult Medium is een smakelijke licht verteerbare voeding voor jouw volwassen, middelgrote hond. Deze voeding is ontwikkeld door dierenartsen en draagt onder andere bij aan een gezonde huid en vacht.
 • Adult Maxi is een volledige, smakelijke en uitgebalanceerde voeding op basis van kip. Adult Maxi is geschikt voor volwassen, grote rassen vanaf 15 maanden leeftijd. Door de toevoeging van glucosamine en chondroïtine wordt het bewegingsapparaat van jouw hond ondersteund.

Vetality Adult Kattenvoer

 • Vetality Adult – Kattenvoer is een heerlijk, betaalbaar kattenvoer voor jouw volwassen kat. Deze voeding heeft verschillende extra ingrediënten om jouw kat gezond te houden.

De dieetvoedingen van Vetality

Ook wanneer uw dier ondersteuning via de voeding nodig heeft, is Vetality een goede keuze. Nieuwsgierig naar wat Vetality te bieden heeft? Vetality heeft 6 verschillende soorten dieetvoer in het assortiment. Deze splitsen zich op in 2 categorieën: honden en katten.

Honden

 • Gastrointestinal is een goed verteerbare dieetvoeding voor pups en volwassen honden. Het kan gebruikt worden ter compensatie voor een slechte spijsvertering en ter vermindering van intestinale absorptiestoornissen.
 • Gastrointestinal Low Fat Dog ondersteunt de spijsvertering en helpt intestinale absorptiestoornissen te verminderen. De brokjes zijn licht verteerbaar, hebben een laag vetgehalte en bevatten extra natrium en kalium. De omega-3 vetzuren helpen gezonde cellen en weefsels te behouden.
 • Hypoallergenic Dog is een volledige, licht verteerbare dieetvoeding voor volwassen honden en pups vanaf 14 weken. Het helpt intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen en de huidfunctie bij een huidaandoening of overmatig haaruitval te ondersteunen. Het voer ondersteunt ook de huid en vacht en draagt bij aan een gezonde spijsvertering.
 • Skin Support is een volledig dieetvoer voor pups vanaf 14 weken en volwassen honden. De voeding is ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval. Het is een licht verteerbare dieetvoeding die de huid ondersteunt door een hoog gehalte aan vetzuren.
 • Metabolic & Mobility Dog ondersteunt volwassen honden die overgewicht hebben in combinatie met gewrichtsproblemen. Door de toevoeging van glucosamine, chondroïtine en omega-3 vetzuren ondersteunt dit dieetvoer de gewrichten en helpt bij het verminderen van lichaamsgewicht.
 • Weight Management kan gebruikt worden ter vermindering van overgewicht en kan daarnaast ingezet worden ter regulering van de glucosevoorziening wanneer uw hond suikerziekte heeft. De voeding is geschikt voor volwassen honden en is energiearm met weinig vet, maar het bevat wel voldoende van de essentiële vetzuren.

Katten

 • Urinary Cat is een complete dieetvoeding met urineverzurende eigenschappen voor volwassen katten voor het oplossen van struvietsteen en ter vermindering van herhaalde struvietsteenvorming. Het zorgt ervoor dat de pH-waarde in de urine laag blijft waardoor struvietkristallen en -stenen oplossen.
 • Renal Adult Cat is een volledig dieetvoeder voor volwassen katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie en ter vermindering van oxalaat- en uraatsteenvorming. Het kan daarnaast ook gegeven worden ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie.
 • Hypoallergenic Adult Cat helpt bij het verminderen van symptomen die veroorzaakt worden door intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. Verder kan deze licht verteerbare voeding gegeven worden ter ondersteuning van de huidfunctie bij een huidaandoening en overmatige haaruitval. Het draagt ook bij aan de optimalisatie van de spijsvertering en ter vermindering van intestinale absorptiestoornissen in de darmen.
 • Vetality Skin Support Cat is een licht verteerbare graanvrije voeding voor volwassen katten. U gebruikt het ter ondersteuning van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Een hoog gehalte aan omega-3 en 6 vetzuren ondersteunt de huid en het immuunsysteem. Daarnaast bevat het biotine, wat bijdraagt aan het versterken van de huid, haar en nagels.
 • Vetality Gastrointestinal Cat is een licht verteerbare voeding op basis van gevogelte. U gebruikt het bij volwassen katten om spijsverteringsstoornissen en/of maagdarmaandoeningen te ondersteunen. De voeding bevat meer natrium en kalium om het verlies hiervan door dunne ontlasting te compenseren. De toegevoegde omega 3-vetzuren helpen gezonde cellen en weefsels te beschermen en te behouden.

Klik hier als u ons gehele assortiment van dieetvoer voor honden wilt bekijken. Klik hier voor ons dieetvoer voor katten assortiment.