Service
Winkelmandje
Menu

8 redenen waarom een huisdier beter is dan een partner

Wie verlangt er nu niet naar liefde en gezelligheid?! Maar wie zegt dat een partner de enige is die u liefde en warmte kan geven? Wat dacht je van een zacht huisdier? Zij hebben een hoog knuffelgehalte en luisteren als de beste zonder hun ongevraagde mening te geven. Lees snel alle redenen waarom een huisdier beter is dan een partner!

Vrouw knuffelt met kat

1. Geweldig knuffelmateriaal

Want zeg nu zelf, er is toch niets fijner dan de zachte vacht van uw huisdier! Ze zijn niet alleen pluizig en superzacht, maar de meeste huisdieren vinden het ook heerlijk om geknuffeld te worden en aandacht te krijgen. Dat betekent dat uw knuffelsessies zo lang kunnen duren als u wilt.

2. Ze zijn altijd blij u te zien

Of u nu 5 minuten, een uur of misschien wel een halve dag bent weggeweest, ze begroeten u altijd alsof het weken is geleden. Ziet u het namelijk al voor u dat uw partner tegen u opspringt?! Dat zou een hele rare situatie zijn.

3. U kunt er meerdere in huis nemen

In tegenstelling tot een partner, kunt u zoveel huisdieren houden als u wilt. Wat een gezelligheid! U wilt het waarschijnlijk niet overdrijven, maar wat is er beter dan 1 pluizenbol die door uw huis rent? Ja, 2 pluizenbollen die door uw huis rennen!

4. Ze zullen nooit uw geheim doorvertellen

Wilt u roddelen over uw vervelende buren? Zit u niet zo lekker in uw vel? Of wilt u gewoon even praten over onzin? Huisdieren zijn de beste luisteraars! Oké, het heeft misschien te maken met het feit dat ze niet kunnen praten, maar als u gewoon uw hart moet luchten, zijn huisdieren geweldige luisteraars. Met een huisdier heeft u geen dagboek meer nodig!

5. U kunt ze trainen

Voor iets lekkers doen huisdieren alles! Afhankelijk van het dier, zijn de meeste huisdieren gemakkelijk te trainen als u er de tijd voor neemt. Partners hebben vaak een eigen idee over wat ze wel en niet kunnen doen in huis, zoals vuile kleding laten slingeren, of wat dacht u van een leeg pak melk terug in de koelkast zetten?

6. Ze zullen nooit commentaar hebben op uw kookkunsten

Alweer pasta?! Vegetarisch, waarom eten we geen vlees vandaag? Vragen die u ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Huisdieren zullen nooit oordelen over wat u hen voorschotelt. Ze eten (hoogstwaarschijnlijk) alles en eten het op met heel veel plezier!

7. Het maakt ze niet uit hoe u eruit ziet!

Zit uw haar even totaal in de war vandaag, is uw make-up op of heeft u gewoon even zin in een wijde joggingbroek? Een huisdier accepteert u zoals u bent. Ze zullen nooit oordelen over uw stijl voor mode, volgens uw huisdier ziet u er altijd goed uit.

8. Ze blijven u altijd trouw!

Honden worden zelfs gezien als één van de trouwste diersoorten. U zal uw huisdier niet snel zien overstappen naar een ander baasje. De liefde van een huisdier is onvoorwaardelijk! Als u een huisdier neemt, krijgt u een vriend voor het leven!

Denkt u na het lezen van deze blog, ik wil toch nog (ook) een partner? Het hebben van een huisdier kan zeker in uw voordeel werken! Huisdieren kunnen namelijk een geweldige manier zijn om uw kans op het vinden van een partner te vergroten. Dus haal uw camera tevoorschijn en maak een paar nieuwe profielfoto’s met uw huisdier! Of ga het park in, uw hond gaat af op zijn instinct en kiest zo de perfecte date uit!