AA Xcema Care

AA Xcema Care

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Wanneer de huid van uw paard of pony geprikkeld of (over)gevoelig is, kunt u AA Xcema Care aanbrengen op het aangedane gebied. Deze vernevelbare spray ondersteunt de afvoer van het vocht dat kan ontstaan bij een prikkeling, insectenbeet of ontsteking. Hierdoor draagt AA Xcema Care bij aan het herstel van de huid.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

AA Xcema Care

AA Xcema Care van AA-Vet is een vernevelbare spray voor op de huid van paarden. Dit verzorgingsproduct ondersteunt de huid wanneer deze geprikkeld of overgevoelig is. Wanneer het lichaam te veel histamine produceert, kan dit een geprikkelde reactie veroorzaken. Door Xcema Care op het aangedane gebied aan te brengen, vermindert de aanmaak van histamine. Hierdoor ondersteunt de spray het herstellend vermogen van de huid bij paarden.

Gebruik

De flacon goed schudden voor gebruik. Hierna kunt u tweemaal daags het aangedane gebied insprayen waarbij u de flacon op een afstand van 5 tot 10 cm van de huid houdt. Spray altijd tegen de haarrichting in. Smeer hierna de AA Xcema Care in tot op de huid. U kunt hiervoor de meegeleverde handschoen gebruiken.

Let op: Bij het gebruik van de spray kan op een pigmentloze huid een verkleuring zichtbaar worden. Na het beëindigen van de behandeling verdwijnt deze verkleuring.

Inhoud

125 ml

Samenstelling

Polyphenolen flavonen, phenolglucosiden, plantenextracten, glycerol, DMSO, fosfaatbuffer, thymol als conserveermiddel.

Product ID: 4438
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AA Xcema Care ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling