Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Acana Kattenvoer

Acana is een topmerk van het bedrijf Cat & Dog Petfoods. Cat & Dog Petfoods is onder anderen bekend van het topmerk Orijen. Acana staat gebruikt alleen maar biologisch verantwoordelijke ingrediënten in het voer. Hiervoor maken ze gebruik van de beste verse producten uit de regio. Alle ingrediënten worden op een duurzame wijze gekweekt of gevangen en door lokale leveranciers geleverd aan de professionele keukens van Acana. Een kortere doorlooptijd tijdens de productie houdt in dat de ingrediënten verser zijn. Dit resulteert in smakelijker voer voor uw hond of kat.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Voeding

Katten zijn carnivoren; ze hebben behoefte aan vlees en vis en hebben slechts kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden nodig. U kunt zeggen dat ze het natuurlijke dieet van de kat willen nabootsen. Zo krijgen katten met het voer van Acana de ingrediënten binnen, die ze in de wilde natuur ook binnen zouden kunnen krijgen. Acana maakt diervoeding volgens het Biologically Appropriate-principe. Dit kattenvoer bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten die ook goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Daarnaast bevat de voeding van Acana geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Deze ingrediënten worden dagelijks vers, zoals in de vorige alinea beschreven, geleverd en verwerkt bij de producent.

Assortiment

Acana kattenvoeding is verkrijgbaar in de variant Regionals. Dit voer bevat een variatie aan vers vlees, verse vis en verschillende soorten fruit, groenten en kruiden. Een voorbeeld van dit overheerlijke voer is de Acana Pacifica Cat & Kitten Regionals. Dit droogvoer bevat overheerlijke verse witvis die duurzaam zijn gevangen in de Atlantische Oceaan. De omega 3-vetzuren zorgen voor de extra ondersteuning van de spieren. Een andere heerlijke voeding uit de Regionals lijn van Acana is de Acana Wild Prairie Cat & Kitten Regionals. Dit voer bevat vers vlees en is dus tevens een bron van proteine. Dit zorgt weer voor de extra ondersteuning van de spieren en het is laag in koolhydraten. Dit voer is ook nog eens graanvrij.

Eigenschappen Regionals voer van Acana

  • Koolhydraatarm
  • Bron van omega 3-vetzuren
  • Verse ingrediënten