Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Adaptil Transport Spray

Kies uw product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 18,65
(€ 932,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Kies voor levering aan huis, afhaalpunt of pakjesautomaat
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Adaptil Spray

  Als honden angstig of onrustig zijn, kunnen ze ongewenst gedrag gaan vertonen. Enkele voorbeelden van aan angst of spanning gerelateerd gedrag zijn overmatig blaffen, piepen of likken, onzindelijkheid en vernielzucht. Dit is zowel voor u als voor de hond zeer vervelend. Adaptil kan in deze situaties ondersteuning bieden.

  Feromonen Spray hond

  Wanneer pups geboren zijn en melk drinken bij de moeder, dan scheidt zij van nature zogenaamde geruststellende feromonen uit. Deze stoffen, die alleen door de pups en door mensen niet waarneembaar zijn, hebben een kalmerende werking. Ze zorgen ervoor dat de pups zich op hun gemak voelen wanneer hun moeder in de buurt is. Uit onderzoek is gebleken dat honden ook op latere leeftijd vatbaar zijn voor deze feromonen en erdoor gerustgesteld kunnen worden. De Adaptil-producten (behalve de tabletten) bevatten een kopie van dit feromoon.

  Adaptil Transport Spray inzetbaarheid

  Adaptil Transport spray is de ideale hulp voor specifieke, veelal plaatsgebonden, gedragsproblemen bij de hond. U kunt hierbij denken aan verblijf in een bench of transportbox en reisangst of wagenziekte. De Adaptil Transport spray is ideaal als aanvulling op de Adaptil verdamper en voor gebruik buitenshuis. Daarnaast kunt u de spray gebruiken om specifieke omgevingen, zoals de (reis)mand of bench van feromonen te voorzien. Adaptil Transport spray kan ook uitkomst bieden bij reisangst of zich niet lekker voelen tijdens het reizen. Honden met deze symptomen tijdens het rijden hebben vaak het niet prettige gevoel gekoppeld aan de auto, waardoor de auto zelf ook een vervelend object is geworden. Om wagenziekte aan te pakken kunt u dan ook het beste met hulp van de Adaptil Transport spray de auto eerst weer een hele leuke plek maken om daarna, eventueel met hulp van medicatie tegen wagenziekte het rijden weer rustig op te bouwen. Voor een optimaal resultaat dient u dit product 3-4 weken te gebruiken.

  Adaptil is, naast de spray, ook verkrijgbaar als Adaptil halsband, Adaptil verdamper en Adaptil chews. Hieronder kunt u zien welk product het beste is in te zetten in welke situatie.


  Gebeurtenis om adaptil in te zetten: Adaptil verdamper Adaptil spray Adaptil halsband Adaptil chews
  Veranderingen in de omgeving, incidentele spanning ++
  Angst voor lawaai, onweer, vuurwerk* ++ + ++
  Transport ++ +
  Verhuizing ++ + +
  Dierenarts bezoek ++
  Socialisatie ++
  Alleen thuis blijven ++ +
  Nieuw gezinslid ++ +

Andere klanten kochten ook

Adaptil Transport Spray ervaringen
 • Helpt niet
  Door Alexandra, woensdag 26 oktober 2022

  Het helpt totaal niet....jammer...

 • Adaptil Transportspray
  Door Vanessa De Maertelaere, woensdag 15 juli 2020

  Voor de autorit een kwartiertje laten verdampen in de wagen. Het heeft een positieve werking. Onze hond ademt minder gejaagd en hij kwijlt minder. Het helpt hem om meer te ontspannen te zijn.

 • adaptil transport spray
  Door Alida, maandag 3 juni 2019

  Dit product helpt helemaal niet bij mijn 5 maanden witte herder

 • Product werkt niet
  Door Griet, woensdag 10 april 2019

  Bij onze pup was geen enkel verschil merkbaar in de auto.

 • Spray
  Door Chloé vc, maandag 22 mei 2017

  Werkt zeer effectief!