Service
Winkelmandje
Menu

Advantage

Het is een veel voorkomend probleem bij huisdieren: vlooien. De kleine, bruine, zijdelings afgeplatte diertjes bijten uw hond of kat en veroorzaken daardoor hevige jeuk. Het duidelijkste symptoom om vlooien bij uw huisdier te herkennen, is dan ook het vaak krabben.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Bewijs van vlooien vindt u voornamelijk aan de basis van de staart. Controleer uw hond of kat met een fijne kam en kijk of er donkere, kronkelende korreltjes uit de vacht vallen. Wanneer de korreltjes rood afscheiden als u ze op een nat stuk papier legt, zijn het volwassen vlooien.

Bestrijding en preventie

Wanneer uw hond of kat vlooien heeft, wilt u ze daar zo snel mogelijk vanaf helpen. Advantage Hond en Advantage Kat bieden dan uitkomst. Het werkt snel en doodt vlooien zonder dat ze hoeven te bijten. De spot-onoplossing bevat de werkzame stof Imidacloprid. U dient het product eenvoudig toe: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van uw huisdier.

  • Doodt vlooien en vlooienlarven binnen 24 uur
  • Beschermt uw hond of kat gedurende 3 tot 4 weken tegen nieuwe vlooien
  • Doodt tevens bijtende luizen bij uw hond
  • Doodt vlooienlarven in de omgeving van uw behandelde huisdier
  • Uiterst geschikt voor honden en katten met vlooienallergie
  • Eenvoudige toediening

Heeft u meer honden of katten in huis? Dan is het belangrijk om alle dieren in huis te behandelen. Daarnaast is het ook verstandig om de besmette omgeving te behandelen, zodat u alle volwassen vlooien en larven in huis doodt. Hiervoor kunt u de Flea Free Omgevingsspray gebruiken. Wist u dat het bestrijden van vlooien bovendien belangrijk is om een besmetting met vlooienlintworm te voorkomen? Om vlooienlintworm bij uw hond of kat te bestrijden bekijkt u snel onze Drontal pagina. Wilt u uw hond of kat naast vlooien, ook beschermen tegen teken? Kijk dan ook eens naar de Seresto halsband.