Service
Winkelmandje
Menu

Adventskalender

Betrekt u uw huisdier altijd bij de kerstdagen? Om kerst ook speciaal te maken voor huisdieren is er een adventskalender voor dieren. Met deze speciale kalender telt u samen 24 dagen af naar Kerstmis! Achter elk deurtje van de kalender zitten heerlijke snacks verstopt.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Hoe werkt een adventskalender voor dieren?

Een adventskalender heeft heel veel deurtjes met nummers. Elke dag naar aanloop tot Kerstmis mag er een deurtje geopend worden. Achter dit deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor uw lieve huisdier. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëert u een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkere traktatie deze keer verstopt zit achter het deurtje.

Assortiment adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder van Trixie. Deze adventskalender voor honden, katten en kleindieren van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. De voorzijde van deze adventskalender is voorzien van een prachtige dierenfoto. Hierdoor mag hij best gezien worden in huis!

Gaat u samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!