Service
Winkelmandje
Menu

AeroKat Inhalatiesysteem

Kies uw product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 84,50
(€ 84,50 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  AeroKat Inhalatiesysteem

  Ademhalingsproblemen kunnen katten belemmeren in hun dagelijkse leven. Voor katten met ademhalingsproblemen zijn medicijnen erg belangrijk om alles uit het leven te halen. Er zijn verschillende pillen en drankjes die hier tegen helpen, maar vaak geven deze na een langere tijd vervelende bijwerkingen. De AeroKat geeft effectief resultaat met een lagere dosis medicijnen. Dit betekent minder bijwerkingen voor de kat, en eenvoudiger toe te dienen voor baasjes.

  AeroKat Inhalatiesysteem is een speciaal hulpmiddel voor de inhalatie van MDI (puffer) medicatie. Het (aerosol)masker wordt gebruikt met een doseer(aerosol), zodat de toediening van de medicijnen uit de MDI (puffer) aan de longen gemakkelijker gaat. De medicatie wordt in de kamer gepuft. De kleine omvang van de kamer van het inhalatiesysteem en het lage weerstand ventiel van AeroKat zorgt voor een optimale opname van de puffer in de kleine luchtwegen. Vervolgens ademt uw poezenvriend dit in via het masker. Dit hulpmiddel wordt toegepast bij verschillende aandoeningen aan de luchtwegen, waaronder chronische bronchitis of astma.

  Eigenschappen

  • Het masker vergemakkelijkt en verbetert het toedienen van MDI medicatie
  • Gerichte behandeling rechtstreeks naar de longen
  • Kan gebruikt worden met alle types van inhalators (MDI)
  • De groene Flow-Vu indicator geeft bevestiging dat de kat de medicatie inademt
  • Gerichte behandeling naar de longen, waardoor een kat minder last heeft van bijwerkingen van andere pillen of drankjes

  Geschikt voor

  Katten met ademhalingsproblemen, waaronder chronische bronchitis of astma

  Gebruik

  Plaats de inhalator (MDI) in het inhalatiesysteem. Dit hulpmiddel wordt geleverd zonder puffer, deze dient zelf bij de dierenarts verkregen te worden. Puf de medicatie in de kamer voordat u het masker bij de hond aanbrengt. Dit helpt te voorkomen dat de kat opschrikt door het geluid. Dien één trekje per keer toe. Als een tweede trekje nodig is, wacht dan altijd 30 seconden voordat uw kat het toegediend krijgt. Voor meer informatie kunt u de bijsluiter lezen of de instructievideo bekijken.

  Inhoud

  De AeroKat wordt geleverd met twee maskers in maat klein (tot 4,5 kg) en medium (boven 4,5 kg).

  Accessoires

  De maskers van de AeroDawg Inhalatiesysteem zijn ook los verkrijgbaar. De AeroKat/AeroDawg - Vervangingsmasker zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

AeroKat Inhalatiesysteem ervaringen
 • Net wat we nodig hadden
  Door Christel , woensdag 13 oktober 2021

  Net wat we nodig hadden, chronische astma bij onze kater, dus puffen geblazen. Goei product, handig in gebruik!

 • aerokat
  Door johnny, donderdag 1 april 2021

  zeer goed

 • erg goed
  Door Ariane, woensdag 30 september 2020

  Kat met diagnose asthma, aerokat voor puffers is veel beter dan elke dag pillen met cortisone te slikken.

 • Prima
  Door Joke, woensdag 24 juni 2020

  Is beter dan de laatste Aero at dat ik heb gekocht van de dierenarts. Nu rechtstreeks bij medpets aan de helft van de prijs die ik de vorige keer heb betaalt bij de dierenarts. Het mondstuk past beter dan de vorige. Alhoewel mijn kat aan de kleine kant is gebruik ik toch het grootste mondstuk. Het sluit beter aan op haar hoofdje. Met een gebreid hoesje past het perfect. Het lepje waarmee je de ademhaling kan tellen en of ze diep genoeg ademt werkt ook prima. Bij de vorige Aerokat werkte die amper. Ja ben best tevreden. Denk dat die dierenarts mij een defect product heeft verkocht, alles was ook al uit de verpakking en dan nog 2x de normale verkoopprijs.

 • Uitstekend produkt !
  Door Rita, dinsdag 17 maart 2020

  Ik ben meer dan tevreden over deze puffer. Het ingebouwde groene lipje dat op en neer gaat bij elke ademhaling van onze poes geeft mij een duidelijk beeld van het aantal keren dat ze moet ademhalen en of ze diep genoeg inademt. Mijn vorige puffer had ik gekocht bij de dierenkliniek. Bij die was het moeilijk te zien of onze poes goed in- en uitademde. Hij moest ook elke week in kokend gedemineraliseerd water ontsmet worden. Het Aero Kat inhalatiesysteem is heel gemakkelijk uitstekend wassen. Voor mij is dit een toppridukt. Een belangrijke tip voor gebruikers. Duw nooit oo de puffer wanneer een inhalatietoestelletje op het snuitje van jullie huisdier staat. Als je bijvoorbeeld 1 puf moet geven, doe dan 2 puffen met het toestel weg van je huisdier en zet dan zo snel mogelijk het toestelletje op hun snuitje. Je huisdier zal dan veel minder stress hebben of bang zijn. Laat hen vóór het eerste gebruik ook kennismaken met het toestelletje. Dat geeft hen bij de ingebruikname ook minder angst en stress.