Alaska Natural Dogfood Kip

Alaska Natural Dogfood Kip

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Alaska Natural Dogfood Kip is aanvullend diervoeder van vers vlees op basis van kippenvlees. De voeding is licht verteerbaar.

 • Advies van onze dierenarts
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
 • Gratis terugsturen *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Levering

Dit product wordt verpakt in een kartonnen doos met daarin vier lagen isolatie. Doordat we met droogijs verzenden, creëren wij een soort mini vriezer die zorgt voor een omgevingstemperatuur van -40°C. Hierdoor blijft uw bestelling minstens 48 uur bevroren na verzending. Zo zijn er dus 2 afleverpogingen mogelijk. Voorbeeld: wordt uw pakketje maandag verstuurd? Dan heeft u de tijd om het pakketje op het afgesproken moment (dinsdag) te ontvangen of eventueel nog een dag erna (woensdag). Let op: er is een kans van 3% dat de bestelling, door omstandigheden, een dag later bezorgd wordt dan gekozen. Houd er dus rekening mee dat u het pakketje ook op de tweede afleverdag kunt ontvangen. U kunt het pakketje op uw werkadres laten bezorgen, maar houd er wel rekening mee dat wij ook op zaterdag leveren.

Alaska Natural Dogfood Kip

Gun uw viervoeter een gezonde aanvullende voeding met de Alaska Natural Dogfood Kip. Het verse vlees uit de diepvries is op gemaakt op basis van kippenvlees en licht verteerbaar.

De samenstellingen van alle Alaska Natural Dogfood varianten zijn gebaseerd op de BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food). Dit staat voor de samenstelling: 45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente. De groentemix bestaat standaard uit wortel, bloemkool en spinazie. Daarnaast zijn alle varianten van Alaska Natural Dogfood vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen.

Alaska Natural Dogfood Kip is geen complete voeding. Het vers vlees is bedoeld als extraatje of snack, naast de volledige voeding.

Eigenschappen

 • Op basis van natuurlijke ingrediënten
 • Voeding uit de diepvries op basis van kip
 • Smakelijke als snack of extraatje
 • Licht verteerbaar
 • Gebaseerd op de BARF-methode (45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente)
 • Vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen

Gebruik

Het vers vlees moet in de diepvries bewaard worden. Voor gebruik laat u het vlees ontdooien op een koele plek. Nadat het voer ontdooid is, kunt u het beperkt bewaren in de koelkast. Bekijk de verpakking voor meer informatie over de houdbaarheid na ontdooien. Opnieuw invriezen is niet mogelijk.

Smaak

Kip

Inhoud

 • 12 x 400 gram

Samenstelling

85% kip: bevleesde ruggen (50%), maag (15%), lever (10%), hart (10%), 15% groentemix: wortel (5%), spinazie (5%), bloemkool (5%).

Analytische bestanddelen

Vocht 74%, calcium 0,6%, eiwit 14%, fosfor 0,4%, vet 10%, Ca:P 1,68%, celstof 0,3%, as 2%.

Product ID: 8997
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Alaska Natural Dogfood Kip ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling