Alaska Natural Dogfood Rund

Alaska Natural Dogfood Rund

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Vers vlees uit de diepvries

Alaska Natural Dogfood Rund is aanvullend diervoeder van vers vlees op basis van rundvlees met pens, dat bijdraagt aan een goede weerstand.

 • Advies van onze dierenarts
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
 • Gratis terugsturen *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Levering

Dit product wordt verpakt in een kartonnen doos met daarin vier lagen isolatie. Doordat we met droogijs verzenden, creëren wij een soort mini vriezer die zorgt voor een omgevingstemperatuur van -40°C. Hierdoor blijft uw bestelling minstens 48 uur bevroren na verzending. Zo zijn er dus 2 afleverpogingen mogelijk. Voorbeeld: wordt uw pakketje maandag verstuurd? Dan heeft u de tijd om het pakketje op het afgesproken moment (dinsdag) te ontvangen of eventueel nog een dag erna (woensdag). Let op: er is een kans van 3% dat de bestelling, door omstandigheden, een dag later bezorgd wordt dan gekozen. Houd er dus rekening mee dat u het pakketje ook op de tweede afleverdag kunt ontvangen. U kunt het pakketje op uw werkadres laten bezorgen, maar houd er wel rekening mee dat wij ook op zaterdag leveren.

Alaska Natural Dogfood Rund

Alaska Natural Dogfood Rund is vers vlees uit de diepvries, dat als snack of extraatje gegeven kan worden aan alle honden. De Alaska Natural Dogfood heeft als basis rundvlees met pens, dat bijdraagt aan een goede weerstand.

De samenstellingen van alle Alaska Natural Dogfood varianten zijn gebaseerd op de BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food). Dit staat voor de samenstelling: 45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente. De groentemix bestaat standaard uit wortel, bloemkool en spinazie. Daarnaast zijn alle varianten van Alaska Natural Dogfood vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen.

Alaska Natural Dogfood Rund is geen complete voeding. Het vers vlees is bedoeld als extraatje of snack, naast de volledige voeding.

Eigenschappen

 • Natuurlijke verse mix van vlees
 • Met vlees dat bijdraagt aan een goede weerstand
 • Een ware beloning als snack of extraatje
 • Gebaseerd op de BARF-methode (45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente)
 • Vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen

Gebruik

Het vers vlees moet in de diepvries bewaard worden. Voor gebruik laat u het vlees ontdooien op een koele plek. Nadat het voer ontdooid is, kunt u het beperkt bewaren in de koelkast. Bekijk de verpakking voor meer informatie over de houdbaarheid na ontdooien. Opnieuw invriezen is niet mogelijk.

Smaak

Rund

Inhoud

 • 12 x 400 gram
 • 10 x 800 gram

Samenstelling

85% rund: pens(30%), bevleesde tongbotjes (30%), hart (15%), nier (5%), lever (5%), 15% groentemix: wortel (5%), spinazie (5%), bloemkool (5%).

Analytische bestanddelen

Vocht 72%, calcium 0,5%, eiwit 14%, fosfor 0,3%, vet 11%, Ca:P 1,62%, celstof 0,4%, as 1%.

Product ID: 8994
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Alaska Natural Dogfood Rund ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling