Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

All Friends

Medpets heeft verschillende shampoos van het merk All Friends in haar assortiment. All Friends heeft verschillende shampoos voor dieren.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

De Dog Shampoo is een probiotische shampoo voor honden die zorgt voor een zuivere, allergeen- en geurvrije vacht en huid. Ook heeft het merk All Friends een probiotische shampoo voor de andere dieren, genaamd de Animal Shampoo. Wanneer uw dier zich niet gemakkelijk met shampoo laat wassen is er de Dry Shampoo. Dit is een probiotische spray voor de zuivering van de vacht, pels of huid van dieren.

Sprays

All Friends biedt ook verschillende omgevingssprays aan. Zo is er de Animal Smell Remover, dit product verwijdert onaangename geurtjes, zorgt voor een gezonde microflora in de omgeving en verlaagt het risico op ziektekiemen. Voor het verwijderen van vieze geurtjes uit de kattenbak is er de Cat Box Fresh spray. De Animal Allergen Spray verwijdert actief allergenen en verminderen huidproblemen of allergieën bij uw dier.

Schoonmaakmiddel

Om het verblijf van uw dieren grondig te reinigen biedt All Friends verschillende schoonmaakmiddelen aan. De All Friends Animal House Cleaner van Chrisal is een krachtige probiotische reiniger voor alle soorten dierenverblijven. Met de All Friends Animal House Stabilizer van Chrisal kunt u de hygiëne en de geurbestrijding op peil houden, door de vloeistof te vernevelen in het dierenverblijf.