Amflee

Vlooien zijn een veelvoorkomend verschijnsel bij huisdieren. De kleine, bruine, zijdelings afgeplatte diertjes bijten uw hond of kat en veroorzaken daardoor hevige jeuk. Het duidelijkste symptoom om vlooien bij uw huisdier te herkennen, is dan ook het vaak krabben.

Teken zijn kleine spinachtigen en berucht omdat ze diverse ziektes kunnen overbrengen. Een teek kan bijvoorbeeld de ziekte van Lyme overbrengen. Controleer uw huisdier dagelijks op teken, vooral na een wandeling in het bos. Het is belangrijk om de teek binnen 24 uur na het vastbijten te verwijderen, voordat er overdracht van ziektes plaats kan vinden.

Wanneer uw huisdier vlooien of teken heeft, wilt u uw harige vriend daar zo snel mogelijk vanaf helpen. Amflee draagt bij aan de bestrijding van vlooien en teken. Liever een middel dat tegen vlooien, teken én ook luizen beschermt? Ook dan kan Amflee uitkomst bieden.

Amflee Spot-On

Amflee Spot-on Hond en Amflee Spot-on Kat zijn bestrijdings- en preventiemiddelen die zowel werken tegen vlooien als teken. Het middel bevat de werkzame stof fipronil. Het middel is gemakkelijk toe te dienen dankzij de spot-on pipet.

  • Amflee Spot-on Hond is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 2 kg.
  • Amflee Spot-on Kat is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 1 kg.

Amflee Combo Spot-On

Bijtende luizen voeden zich met huidschilfers en bloed en leven permanent in de vacht van de gastheer. Ze zijn het best zichtbaar wanneer u de vacht van uw hond of kat doorkamt met een netenkam of fijne vlooienkam. Wilt u uw harige vriend naast vlooien en teken, ook beschermen tegen bijtende luizen? Kies dan voor Amflee Combo Spot-on Hond en Amflee Combo Spot-on Kat (tevens geschikt voor fretten). Dit bestrijdingsmiddel bevat een combinatie van de effectieve stoffen fipronil en S-methopreen.

  • Amflee Combo Spot-on Hond is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 2 kg.
  • Amflee Combo Spot-on Kat is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 1 kg.

Vergeet ook niet de besmette omgeving te behandelen met een spray zoals de Flea Free Omgevingsspray.

Toon filters