amiQure Luchtwegen Pasta

amiQure Luchtwegen Pasta

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

AmiQure Luchtwegen Pasta kan ondersteuning bieden aan de bovenste luchtwegen van katten die hier gevoelig voor zijn.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Diervriendelijk alternatief

De reguliere aanpak bij problemen aan de luchtwegen zijn veelal antibiotica, mucolytica (slijmoplossers) en supplementen voor de algehele conditie en opwekking van eetlust. De aanpak met amiQure Luchtwegen Pasta, een aanvullend diervoeder, is een uitstekend en diervriendelijk alternatief dat vanuit een gecombineerde aanpak werkt aan het vrijmaken van de luchtwegen en het versterken van de weerstand.

Natuurlijke ingrediënten

AmiQure Luchtwegen Pasta bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die zijn gericht op gezonde bovenste luchtwegen voor katten die gevoelig zijn voor dit soort problemen; Echinacea, zink, vitamine C en Boswellia serrata extract versterken het immuunsysteem., Selenium en Vitamine E zijn anti-oxidanten.

Werking

Net als de overige amiQure-producten is de Luchtwegen Pasta opgebouwd uit een Multi-Action systeem, dat de luchtwegen op meerdere punten ondersteunt. amiQure Luchtwegen Pasta versterkt het immuunsysteem.

Dosering

Dagelijks ca. 3 cm (2 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer mengen. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.

Verpakking

Tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering is een tube voldoende voor 50 dagen.

Product ID: 871
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met amiQure Luchtwegen Pasta ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Amiqure
Door , 10 januari 2019

Makkelijk toe te dienen aan een poes die pilletjes hekelt. Goed effect op de hoest

verzacht heel goed
Door , 27 november 2018

Sinds onze kleine kat met niesziekte deze paste krijgt, is het niezen en piepen verminderd. Het is niet weg, maar ik ben er zeker van dat het wel verzacht. Ze voelt zich daardoor ook beter.

goed
Door , 23 november 2018

al na 1 keer was er verbetering.

reddingsmiddel geweest voor mijn doodzieke katten
Door , 12 oktober 2018

Persoonlijk heel goede ervaring ,ben dan ook zeer dankbaar dat ik u gevonden heb , in het verleden heb ik dood zieke katten verzorgd ,en zijn met dit middel naast de reguliere medicijnen , binnen 24u opgeknapt ,heb het doorgegeven aan mijn dieren arts die er zelf heel tevreden over is ,iedem al zijn cliënten.

AmiQure respiration
Door , 25 maart 2017

Zal de chronische verkoudheid niet volledig wegnemen maar onderdrukt het precies wel wat .

Werkt goed!
Door , 05 april 2016

Mijn kat had elke dag last van (meerdere) hoestbuien, maar sinds ik elke ochtend Amiqure Respiration pasta door haar voer meng, gaat het veel beter. Fijn dat het opgelost kan worden met dit middel in plaats van medicijnen

Beoordelingen 1 - 6 van 11