Service
Winkelmandje
Menu

Animonda hondenvoer

Sinds de oprichting in 1991 in Duitsland richt Animonda Pet Food zich op de voedingsbehoeften van honden en katten. Animonda verkoopt haar producten uitsluitend via gespecialiseerde dealers, fokkers en dierenartsen.

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Animonda is een van oorsprong Duitse voerlijn die hoogwaardige droog- en natvoedingen bevat. Nu ook in Nederland te bestellen via Medpets.nl. Animonda richt zich uitsluitend op baasjes die het beste voor hun hond willen. Deze baasjes moeten hun hond echt zien als het middelpunt van het gezin. Met deze gedachte produceert Animonda haar eigen hondenvoer. Alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de nieuwste wetenschappelijke inzichten over gezonde en verstandige diervoeding: natuurlijk, onvervalst en absoluut vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Geselecteerde verse ingrediënten worden zorgvuldig bereid op een dusdanige manier dat de essentiële voedingsstoffen zo intact mogelijk blijven. Animonda maakt alleen gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo kan ook het best het natuurlijke dieet van de hond nagemaakt worden.

Voerlijnen

Animonda garandeert dat wat er op de verpakking beschreven staat, ook echt in de zak zit. Niets meer en niets minder. In het gevarieerde en uitgebalanceerde voedingsprogramma van Animonda vind u diverse producten die geformuleerd zijn om aan de specifieke behoeften van uw dier te voldoen. De natvoedingen van de Vom Feinsten lijn zijn afgestemd op de leeftijd, gewicht en prestaties van uw hond. Zo bevat deze lijn onder andere: Classic voer (voor normale behoeften), Forest (wildsmaken), Junior (jonge honden), Light (low calorie), Mare (met vis) en Senior (oudere hond). Maar ook de GranCarno lijn is een bekende voerlijn van Animonda. Deze voerlijn bestaat uitsluitend uit verse natuurlijke vleesingrediënten, die tevens geschikt zijn voor menselijke consumptie. Deze voedingen zitten boordevol essentiële mineralen en vitamines. Honden zijn namelijk carnivoren en zullen dus erg gaan smullen van deze natvoedingen met een typische vleessmaak.

Natvoer

Medpets heeft verschillende natvoedingen van Animonda is het assortiment. Deze natvoedingen komen allemaal uit de Fom Feinstein en Grancano voerlijnen van Animonda. Een populaire natvoeding uit de Fom Feinstein voerlijn is de Animonda Vom feinsten Classic. Deze kuipjes zitten boordevol eiwitten, die de oudere honden wat extra ondersteuning zullen geven. Een bekend natvoer uit de GranCarno lijn is de Animonda GranCarno Original Adult. Dit is evenwichtig, smakelijk en gezond natvoer voor de wat oudere honden. Deze blikjes zitten vol met 100% verse ingrediënten en zijn voorzien van echte stukjes vlees. Uw hond zal helemaal genieten van deze natvoedingen van Animonda. De twee bovenstaande natvoedingen hebben allebei ook een junior variant.