Anti-Daas
Anti-Daas
Anti-Daas

Anti-Daas

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u hier kijken.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Anti-Daas

De Anti-Lijn producten van Perfect Natural Solutions zijn gebaseerd op etherische oliën als werkzame stoffen en bevatten absoluut geen deet, Pyrethrine en Citronella. Hierdoor zijn de producten zeer geschikt voor een natuurlijke en veilige afweer van steekvliegen, horzels, dazen, muggen, teken en wespen De producten zijn geschikt voor honden, paarden en andere hoefachtige, maar ook voor de mens.

De Anti-Daas werkt op basis van etherische oliën en houdt dazen langdurig op afstand. Vooral voor paarden zijn dazen en horzels vaak een groot probleem. Om het paard te ontlasten en irritatie te verminderen is het derhalve vaak zinvol om een dazenafwerend middel te gebruiken.

Toepassingsadvies

Gelijkmatig op het dier en/of u zelf op een afstand van ongeveer 50cm opspuiten. Dagelijks herhalen. Indien nodig meerdere keren per dag herhalen.

Waarschuwing

  • Niet geschikt voor katten
  • Goed schudden voor gebruik
  • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen
  • Voor uitwendig gebruik.
  • Bewaren op kamertemperatuur

Samenstelling

Water, oplosmiddelen, organische zuren, stabilisatoren, bacteriën, lavendelolie. Anti-daas is aangemeld bij het CTGB (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden) en goed bevonden door het Ministerie van VROM (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer).

Product ID: 2200
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Anti-Daas ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
goed en snel geleverd
Door , 15 augustus 2018

lijkt te werken

Anti daas
Door , 20 juni 2018

We hebben een zwarte hond die veel hinder heeft van dazen en muggen. En met dit middel heeft ze geen last meer van ongedierte. Dus zeer tevreden.

niet zo effectief voor onze paarden
Door , 17 augustus 2014

fijn dat het puur natuurlijk is, maar bij onze paarden niet zo effectief. we zoeken verder wat voor hen wel werkt.

Super!
Door , 15 augustus 2014

Omdat er achter mijn tuin paarden op de weide staan, zit het hier vol met dazen .Gras maaien zonder lange mouwen was er niet bij. Sinds ik Anti-Daas spray gebruik, kan ik eindelijk buiten korte mouwen dragen als ik het gras maai. Goed spul!!!

Anti-Daas
Door , 22 juli 2014

We zijn heel tevreden, we hebben een zwarte whippet en tijdens het wandelen heeft ze constant last van muggen, vliegen enz. Maar sinds we haar gesprayd hebben met anti-daas heeft ze er absoluut geen last meer van. Ze kan nu rustig wandelen. Dus heel tevreden.

Werkt bij ons paarden niet.
Door , 17 juni 2014

Werkt bij onze paarden niet.

Beoordelingen 1 - 6 van 6