Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Applaws Hondenvoer

Gezond hondenvoer is het belangrijkste wat er bestaat volgens Applaws. Het is alles wat Applaws doet en wilt doen.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Zo is Applaws al 100 jaar lang, met plezier, bezig met het creëren van gezond en natuurlijk katten- en hondenvoer. Bij de makers van Applaws hondenvoer is deze gedachte thuis bij hun eigen hond ontstaan. Door hun liefde voor honden begonnen ze 100 jaar geleden ook met het maken van het beste hondenvoer. Applaws staat voor gezonde 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geen kleur-, geur- of smaakstoffen, vrij van conserveringsmiddelen. Bij het produceren van Applaws wordt alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijke verse ingrediënten. Het nat- en droogvoer van Applaws bestaat voor tenminste 75% uit verse vis of vers vlees. Hierdoor zit de voeding boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en Omega 3- en 6-vetzuren. Doordat Applaws alleen maar gebruik maakt van 100% natuurlijke ingrediënten is het voer zo gezond voor uw hond.

Waarden van Applaws

  • Applaws belooft nooit goedkope en onnodige additieven te gebruiken om het voer te vullen
  • Applaws belooft alleen de beste stukken borstvlees of visfilet in de blikjes, potten en buidels te gebruiken
  • Applaws belooft alleen dierlijke eiwitten van het hoogste niveau en kwaliteit te gebruiken
  • Applaws belooft alleen 100% natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor het voer

Assortiment

Applaws heeft zowel 100% natuurlijk droog- als natvoer in het assortiment. Een gedeelte daarvan heeft Medpets overgenomen. Het is zeker belangrijk om eens een keer van droogvoer om te wisselen naar natvoer. Het is voor een hond namelijk belangrijk om gevarieerd te eten. Ook is het natvoer vaak wat makkelijker te eten. Zeker voor jonge en oude honden kan natvoer de beste optie zijn. Een combinatie droog- en natvoer is ook goed mogelijk. Dit wordt door uw hond als hemels ervaren.

100% natuurlijk droogvoer

Medpets heeft verschillende zakken Applaws droogvoer in het assortiment. Een populaire zak is de Applaws Puppy – Small & Medium – Chicken. Dit overheerlijke droogvoer is graanvrij en draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en zenuwen van uw puppy of junior hond. Dit komt doordat dit droogvoer een overvloed van Omega 3- en 6-vetzuren bevat. Daarnaast is dit voer door de verse kip erg lekker voor uw hond.

100% natuurlijk natvoer

Naast wat zakken droogvoer heeft Medpets ook wat blikjes natvoer van Applaws in het assortiment. Een passend blikje natvoer bij de bovenstaande zak droogvoer is de Applaws Puppy – Chicken. Dit is een koolhydraatarme voeding voor puppy’s en jonge honden. Dit natvoer bestaat voor 57% uit vers kippenvlees. Alle ingrediënten zijn samengebracht in één smakelijke gelei.