Aqua Coolkeeper

Aqua Coolkeeper

Bescherm uw huisdier tegen oververhitting met de producten van Aqua Coolkeeper. Een verkoelend product houdt uw huisdier op de warmere dagen lekker koel! Honden kunnen hun lichaamstemperatuur alleen reguleren door te hijgen of door te zweten via hun voetkussentjes. Hij kan hierdoor slechts een klein deel van zijn warmte kwijt. Dit maakt honden gevoelig voor oververhitting. Als baasje kunt u uw huisdier dan verkoeling bieden met de verschillende producten van Aqua Coolkeeper. U biedt als baasje dan verlichting bij hittestress, de benauwdheid bij hittestress en het verlagen van de lichaamstemperatuur.

Geef uw huisdier verkoeling

Met de Aqua Coolkeeper producten kunt u uw hond op warme dagen laten afkoelen. Dat kan op drie verschillende manieren: met een mat, halsband of jacket. Wanneer de producten van Aqua Coolkeeper in contact komen met water wordt het speciaal ontwikkelende HydroQuartz in de mat, halsband of het jacket geactiveerd tot een actief verkoelende gel. Deze gel absorbeert de lichaamswarmte van uw hond en stoot deze af door verdamping.

Verkoeling bij de hals

Speciaal voor honden zijn er koelbanden en bandana’s. Deze producten van Aqua Coolkeeper werken niet alleen verkoelend, maar zien er ook nog eens leuk uit! De Aqua Coolkeeper koelband en Aqua Coolkeeper Bandana koelen de nek, maar ook de slagaderen in de nek. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de verkoelende halsband en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam, waardoor het lichaam van uw hond afkoelt. Hierdoor geeft u uw trouwe viervoeter een heerlijk verkoelend gevoel tijdens de warmere dagen!

Koelmatten

Aqua Coolkeeper heeft ook koelmatten in verschillende formaten, om uw huisdier koel te houden. Wist u dat u de Aqua Coolkeeper koelmat geschikt is voor honden en katten, maar ook voor huisdieren zoals fretten en konijnen? Met een koelmat houdt u uw huisdier op een verantwoordelijke manier koel. Door het huisdier op de mat te laten liggen, geeft dit een heerlijk verkoelend effect tijdens de warmere dagen.

Jacket

Een verkoelend jack houdt uw viervoeter koel tijdens de warme dagen. Door de comfortabele pasvorm is deze ideaal te gebruiken tijdens verschillende (buiten)activiteiten. Aqua Coolkeeper Jacket is er in verschillende maten en kleuren en helpt uw viervoeter wat koeler de zomer door te komen!